Ponturi Pariuri Fotbal Norwich City vs West Brom

BETFAIR EXCHANGE

Norwich City - West Brom

De la ora 17:00, pe ”Carrow Road”, Norwich primeste vizita celor de la West Brom, intr-un duel din cadrul etapei cu numarul 11 din Championship.

Norwich CIty a inceput foarte bine noul sezon si are ca obiectiv promovarea in Premier League. West Brom are un parcurs slab in cele 9 jocuri disputate, defensiva dandu-le mari batai de cap. Norwich e neinvinsa in doua din ultimele trei confruntari directe si la cum arata echipa oaspete astazi, ma astept sa-si imbunatateasca aceasta serie. In ultimul meci de campionat, Norwich a invins-o ”acasa” pe Bristol cu scorul de 3-2, in timp ce West Brom a pierdut cu acelasi scor pe propriul teren contra lui Birmingham. 

cota2.ro

Norwich e cea mai buna echipa din campionat conform punctelor obtinute pe propriul teren, in timp ce West Brom e una dintre cele mai slabe echipe din deplasare, clasandu-se pe locul 17/24 la acest capitol. Norwich incepe foarte bine meciurile dovada si procentajul de 60% de meciuri castigate la pauza, pe teren propriu. West Brom se mai trezeste dupa pauza, insa nu foarte convingator. Acestia nu au castigat prima repriza in niciun joc din deplasare, ba mai mult, toate golurile primite de acestia pe teren strain au venit pana in minutul 50. 

Pontul meu merge bineinteles, pe gazde. Norwich este echipa mai buna si ma astept sa rezolve meciul inca de la pauza. Acestia au o medie de 18.6 suturi/meci dintre care o medie de 6.8 pe poarta. Conversia suturilor in gol este de doar 12%, insa acest lucru nu cred ca va fi o problema, mai ales ca vor intalni una dintre cele mai slabe defensive din campionat. Cu Sargent si Pukki in atac, Norwich poate marca lejer minim 2-3 goluri. Asadar, pontul meu pentru acest meci este ”Norwich City -0.25 AH”, la o cota de 1.97, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Norwich City vs West Brom
Pronostic:
Norwich City -0.25 AH
Cota
1.97
1/2
Cota finala: 1.97
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro