Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.96

UNIBET

Seara de sâmbătă vine cu multe meciuri pe care merită să le luăm în calcul, dar pentru biletul de azi facem două opriri. Prima, în România, la duelul dintre Rapid și CS Mioveni, în timp ce pentru al doilea joc luăm calea Germaniei și ne oprim la confruntarea dintre Borussia Monchengladbach și RB Leipzig.

Dacă pentru meciul din Giulești o să ne oprim în zona soliștilor, cu mare atenție pe formația lui Adrian Mutu, pentru partida din Bundesliga aruncăm o privire în zona golurilor.

cota2.ro

RAPID - CS MIOVENI (21:30) - Rapid și Mioveni închid ziua de sâmbătă din Liga 1, cu o confruntare care contează pentru runda a 11-a. Giuleștenii sunt pe poziția a 2-a, cu 21 de puncte, la 3 lungimi de Farul, grupare care și-a câștigat partida cu Petrolul, scor 3-1. Dincolo, CS Mioveni vine după eșecul cu U Cluj, 0-1, și ocupă abia locul 15 după 10 partide disputate.

Un amănunt interesant în ceea ce privește confruntările dintre Rapid și Mioveni este acela că Rapid n-a izbutit să se impună în ultimele 2 jocuri directe din campionat. Egal, 1-1, și victorie pentru Mioveni, 3-2, într-o partidă care ucidea șansele Rapidului pentru a prinde locul din playout destinat barajului de Conference League. De când ambele echipe au revenit în prima ligă, Rapid s-a impus doar o dată, chiar la primul meci, 2-0 la Mioveni. Cele două echipe s-au întâlnit și în Cupa României, duel adjudecat de giuleșteni, după executarea loviturilor de departajare.

MONCHENGLADBACH - LEIPZIG (19:30) - Pe Borussia Park din Monchengladbach avem duel tare azi în Bundesliga. Gladbach primește vizita lui Leipzig, iar duelurile directe afișează un mesaj clar: goluri multe, goluri în ambele porți.

Ambele echipe au un start fals în noul sezon. Gazdele sunt pe locul 8, cu 9 puncte, și n-au victorie în ultimele 3 etape, în timp ce Leipzig, care și-a schimbat și antrenorul, are un punct mai puțin și ocupă locul 10.

În ceea ce privește forma fizică s-ar putea ca Gladbach să aibă un mic avantaj. RB Leipzig a fost ocupată, la mijloc de săptămână, cu superduelul cu Real Madrid din Liga Campionilor, pierdut pe Bernabeu, 0-2, iar zilele de recuperare au fost mult mai puține.

6 dintre ultimele 7 partide directe disputate în Bundesliga au venit la pachet cu minimum 3 reușite, cu goluri în ambele porți și cu spectacol la nivel de faze de poartă. Așadar, o rețetă pe care avem șanse mari s-o repetăm și la episodul care se va consuma în această seară.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Rapid vs CS Mioveni
Pronostic:
1
Cota
1.85
Monchengladbach vs Leipzig
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.60
Cota finala: 2.96
Profit: 19.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro