Ponturi Pariuri Tenis Laslo Djere vs Stan Wawrinka

Superbet

În calificările turneului de la Metz, avem meciul dintre Laslo Djere și Stan Wawrinka.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus .

cota2.ro

Laslo Djere este un jucător sârb de 26 ani, aflat momentan pe locul 66 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 25-75. El este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult și are cele mai bune rezultate ale carierei, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. Surprinzător totuși, anul acesta și-a îmbunătățit considerabil și jocul pe hard reușind să ajungă în finală la Winston Salem, după un traseu relativ ușor și să îi ia 2 seturi lui Rublev la US Open. 

Stan Wawrinka a ajuns la 37 ani și se apropie de finalul unei cariere foarte bune în care a ajuns până pe locul 3 mondial și a câștigat 3 turnee de mare șlem într-o generație cu Federer, Nadal și Djokovic. Problemele fizice continuă să îl urmărească pe elvețian care a fost nevoit să abandoneze la US Open, iar șansele pentru a reveni în top sunt destul de reduse. De la revenirea în circuit după mai mult de un an de pauză, Wawrinka a câștigat doar 4 partide din 15 disputate, iar acum vine după 7 înfrângeri consecutive.

Îl văd pe Djere favorit, însă nu cred că va avea un meci ușor din pricina suprafeței care nu ii convine. Deși nu este foarte bine fizic, Wawrinka servește bine și poate câștiga multe puncte ușoare, lucru determinant pentru tenisul in sală. Cei doi s-au întâlnit în luna mai când Wawrinka s-a impus la capătul unui meci cu 32 game-uri și vad o partidă echilibrată și lungă și acum. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Laslo Djere vs Stan Wawrinka
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro