Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.30

Superbet

Biletul zilei de duminică vine la pachet cu 3 partide și strânge o cotă care ne-ar putea multiplica miza de peste patru ori. Mizăm pe un solist destul de clar, dar și pe alte două partide unde sunt șanse importante să vedem goluri multe.

Combinația de SuperLigă, Serie A și Ligue 1 poate fi câștigătoare dacă lucrurile vom merge așa cum am stabilit pentru următoarele trei meciuri pe care le vom analiza azi.

cota2.ro

LYON - PSG (21:45) - PSG merge pe terenul lui Lyon pentru derby-ul rundei a 8-a din campionatul francez. Campioana Franței e dezlănțuită în acest start de sezon: 25 de goluri marcate și doar 4 primite. Dacă, la nivel de atac, PSG n-are rival, la nivel de defensivă există Olympique Marseille care a primit tot 4 goluri în primele 7 runde. Cu 19 puncte, PSG conduce ierarhia, la egalitate cu OM și surpriza Lorient, în timp ce Lyon e abia pe locul 5, cu doar 13 puncte.

Gazdele de azi au intrat într-o criză de formă, cu două eșecuri la rând în Ligue 1. Lyon a cedat cu Lorient și Monaco (1-3 și 1-2). Chiar dacă ultimul direct de la Lyon s-a terminat la egalitate, 1-1, acum duelul pornește, în mod evident, cu PSG din postura de favorită.

AC MILAN - NAPOLI (21:45) - Avem duel tare și în Serie A, acolo unde campioana AC Milan primește vizita lui Napoli. După 6 etape, Napoli, Milan și Atalanta, toate cu câte 14 puncte, s-au instalat în fruntea ierarhiei. Diferența este făcută la golaveraj, acolo unde Napoli are cel mai bun atac (13), în timp ce Milan are cea mai slabă apărare dintre cele 3, cu 6 goluri încasate în primele 6 meciuri.

AC Milan și Napoli au trecut cu bine peste duelurile din Liga Campionilor de la mijlocul săptămânii. Milanezii au câștigat cu 3-1 duelul cu Dinamo Zagreb, în timp ce Napoli a dat și ea 3 goluri în Scoția, împotriva lui Rangers, victorie cu 3-0.

Chiar dacă ultimele dueluri directe au fost destul de echilibrate și nu au produs prea multe goluri, situație este schimbată acum. Milan e destul de șubredă pe fază defensivă, Napoli e dezlănțuită în compartimentul ofensiv, iar un lucru important ne e de mare ajutor: derby-ul se joacă la început de sezon și niciuna dintre echipe nu are presiunea locului din clasament în acest moment.

CSU CRAIOVA - FCSB (21:30) - Nu aveam cum să ratăm și derby-ul din Bănie pentru biletul nostru de duminică. Altădată cu pretenții de titlu, CSU Craiova și FCSB se confruntă cu un start foarte slab de campionat. După 9, respectiv 8, meciuri jucate în acest sezon, CSU Craiova e pe locul 9, cu 14 puncte, în timp ce FCSB stă și mai prost: doar locul 13, cu 8 puncte.

Ambele formații încasează gol aproape meci de meci, dar se pot lăuda și cu calitate multă în zona de atac. În mod normal, într-o partidă în care Rădoi și Dică vor căuta să câștige, sunt șanse foarte mari să iasă un duel spectaculos, cu minimum două reușite pe tabelă.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lyon vs PSG
Pronostic:
2
Cota
1.56
AC Milan vs Napoli
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.90
CSU Craiova vs FCSB
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 4.30
Profit: 33.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro