Ponturi Pariuri Tenis Giulio Zeppieri vs Andrea Pellegrino

Superbet

Încerc să depășesc perioada mai slabă cu un pont de la turneul Challenger de la Genova, acolo unde Giulio Zeppieri îl înfruntă în primul tur pe compatriotul Andrea Pellegrino. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Giulio Zeppieri este un tânăr italian de 20 ani aflat pe locul 169 ATP. El a intrat în atenția opiniei publice odată cu turneul de la Umag, acolo unde a câștigat 5 partide cu adversari din top 100, fiind învins foarte greu în semifinale de Alcaraz cu 2-1 la seturi. Zeppieri joacă mult pe zgură, acolo unde are si cele mai bune rezultate. De la trecerea la seniori are două turnee mici câștigate, dar ajunge regulat în fazele finale ale turneelor de nivel Challenger si ITF la care participă.  

Andrea Pellegrino este un italian de 25 ani aflat pe locul 164 ATP. El este în cea mai bună perioadă din cariera sa, iar după câștigarea titlului de la Vicenza din acest an a intrat în premieră intre primii 200 jucători ai lumii. Deși nu mai este tânăr, Pellegrino are potențial de creștere, iar pe zgură i-a bătut anul acesta pe Djere sau Bonzi. 

Văd o partidă echilibrată, valorile și forma de moment fiind echilibrate. E greu de crezut că unul din jucători își va impune ritmul, iar eu merg pe over 22.5 game-uri. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Giulio Zeppieri vs Andrea Pellegrino
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro