Ponturi Pariuri Tenis Federico Coria vs Ramkumar Ramanathan

BETANO

În primul meci al zilei la Challengerul de la Sibiu, avem meciul dintre principalul favorit, Federico Coria și indianul Ramkumar Ramanathan. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători și pronosticul propus. 

cota2.ro

Federico Coria a ajuns la 30 ani, iar momentan se află pe locul 71 ATP. El este un zgurist clasic, cu rezultate medii, fiind însă departe de performanțele și talentul fratelui său Guillermo.Federico nu a câștigat niciun titlu ATP în cariera sa, fiind însă un jucător excelent la nivel Challenger și ITF, nivelul inferior din tenisul profesionist, acolo unde doar anul trecut a jucat 5 finale, câștigând 2 titluri, la Prostejov și Brasilia. Anul acesta a câștigat Milano Challenger, dar a jucat mult mai mult în turnee ATP, unde are semifinale la Marrakech și victorii cu jucători de top precum Carreno Busta, Davidovich Fokina, Denis Kudla, Garin ori Griekspoor. 

Ramkumar Ramanathan este un jucător indian de 27 ani, aflat pe locul 277 ATP. El este primul indian din istorie care a ajuns în finala unui turneu ATP, însă nu a reușit până acum să pătrundă în top 100, fiind nevoit așadar să joace calificări în majoritatea turneelor. El joacă mult mai puțin pe zgură decât oponentul său, însă putem observa victorii în acest an cu Verdasco, Caruso sau Hanfmann. 

Coria este mare favorit, însă indianul este un jucător mai bun decât locul din clasament și poate pune probleme. El servește puternic și își pierde destul de greu serviciul. In aceste condiții merg pe over. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Federico Coria vs Ramkumar Ramanathan
Pronostic:
Peste 19.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro