Ponturi Pariuri Tenis Ugo Humbert vs Benjamin Bonzi

Superbet

Încercăm astăzi un pont de la turneul ATP de la Metz, turneu desfășurat în sală.

Mai jos aveți avancronica partidei Ugo Humbert - Benjamin Bonzi precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Ugo Humbert este un jucător francez de 24 ani, momentan pe locul 110 ATP. El este văzut drept un mare talent și deși este încă tânăr are deja 3 titluri ATP cucerite și numai puțin de 10 în competiții de nivel inferior Challenger și ITF. Preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare foarte bine serviciul puternic, oferind de regulă puține șanse de break adversarilor. După un 2021 în care a ajuns până pe locul 24 în lume, anul acesta a jucat modest, coborând vertiginos în ierarhie. Totuși, în ultimele săptămâni jocul său a crescut calitativ, câștigând trofeul de la Rennes Challenger unde l-a bătut pe Thiem in finală. Are 5 victorii consecutive . 

Benjamin Bonzi este un jucător francez aflat pe locul 61 ATP. El a progresat foarte mult in ultimii 2 ani reușind să câștige numai putin de 8 titluri Challenger și să aibă rezultate bune și în circuitul ATP. Anul acesta are semifinale la Mallorca pe iarbă și victorii cu Karatsev sau Shapovalov. Servește la rândul său mulți ași și își pierde greu serviciul. Vine aici după ce a pierdut cele 3 partide disputate în Cupa Davis, astfel că moralul său nu este la cele mai înalte cote. 

Cei doi s-au întâlnit acum mai puțin de o lună la US Open când am avut o partidă de peste 3 ore jumătate la capătul căreia Bonzi s-a impus în 5 seturi. Merg pe o partidă lungă și astăzi, atât Humbert cât și Bonzi având servicii bune, greu de returnat. Merg pe un număr scăzut de game-uri și pe over 22 5 game-uri. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ugo Humbert vs Benjamin Bonzi
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro