Ponturi Pariuri Fotbal Scoția vs Ucraina

Superbet

Campionatele puternice sunt puse pe pauză pentru a face loc meciurilor din Liga Națiunilor. Startul este dat azi de confruntarea dintre Scoția și Ucraina, naționale care s-au întâlnit în această vară și în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar.

În iunie, Ucraina se impunea cu 3-1 în fața Scoției, dar n-a fost de ajuns pentru ucraineni, care au pierdut apoi finala barajului cu Țara Galilor, 0-1, și au ratat prezența la Mondialul din iarna lui 2022.

cota2.ro

Acum, în grupa din Liga Națiunior, Scoția și Ucraina se află în fruntea ierarhiei din Liga B. Ucraina are 7 puncte după 3 runde, în timp ce scoțienii au 6 puncte după tot atâtea jocuri. Irlanda, cu 4 puncte, și Armenia, cu 3 puncte, ocupă locurile 3 și 4.

La ultimele dueluri oficiale, Ucraina a bifat o remiză cu Irlanda, 1-1, a câștigat meciul cu Armenia, 3-0, iar în prima etapă a bifat un succes în meciul tur cu Irlanda.

Dincolo, Scoția are două victorii și o remiză în grupă: 2-0 și 4-1 cu Armenia și 0-3 cu Irlanda.

După cum putem observa, ambele echipe sunt implicate în meciuri cu destul de multe goluri în ultima perioadă, iar acest aspect ar putea continua și după duelul direct. Ucrainenii se pot bucura de o națională cu jucători ceva mai bine pregătiți față de ultimul meci, asta după ce campionatul intern s-a reluat, iar o parte dintre fotbaliștii de la Dinamo Kiev și Șahtior au bifat și meciuri în cupele europene.

ECHIPE PROBABILE:

SCOȚIA: Gordon - Hendry, McKenna, Tierney - Patterson, McGinn, McGregor, Hickey - Fraser, Adams, Christie

UCRAINA: Lunin - Karavayev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko - Kovalenko, Sydorchuk, Malinovskyi - Yarmolenko, Yaremchuk, Mudryk

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Scoția vs Ucraina
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 7,5 cornere
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro