Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Stan Wawrinka

BETANO

Turneul de la Metz continuă cu meciul dintre Daniil Medvedev și Stan Wawrinka. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Daniil Medvedev este un jucător rus de 26 ani, fost lider mondial, momentan pe locul 4 ATP. El are un an mult sub așteptări în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 13 titluri ATP. Anul acesta a câștigat doar trofeul de la Los Cabos și a pierdut finalele de la Halle și Hetsogenbosch, în rest rezultatele sale fiind modeste. Este primul meci al rusului după înfrângerea cu Kyrgios de la US Open, acolo unde a fost eliminat în optimi din postura de campion en-titre. 

cota2.ro

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 37 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată. Elvețianul este deja la a 4-a partidă aici la Metz, fiind nevoit să treacă în calificări de Djere și Piros, iar în turul 1 de portughezul Sousa. El preferă suprafețele rapide, fiind un jucător care servește bine și evită astfel schimburile lungi care îl dezavantajează. A trimis 9 ași cu Piros si 8 cu Sousa. 

Mi se pare un value bet cota de 2.00 pentru over 10.5 ași în condițiile suprafeței rapide de la Metz. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători pe serviciu din circuit, el trimite în majoritatea meciurilor mulți ași, însă uneori este pasiv la retur. Singura șansă a lui Wawrinka este să riște mult serviciul, astfel că cel mai probabil și el va puncta ls capitolul așilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Stan Wawrinka
Pronostic:
Peste 10.5 ași
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro