Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.80

Superbet

Ziua de vineri continuă cu meciuri din Liga Națiunilor în ofertele caselor de pariuri, dar începe să prezinte ceva mai mult interes și pentru microbiștii români. Naționala României are meci în Finlanda și Edi Iordănescu speră să bifeze un succes care i-ar scăpa pe tricolori de ultima poziție din grupă.

Pentru cel de-al doilea meci de pe biletul de azi vom merge pe San Siro din Milano pentru confruntarea dintre Italia și Anglia, o întâlnire cu pretenții de faze superioare la turnee finale.

cota2.ro

FINLANDA - ROMÂNIA (21:45) - Înaintea duelului de la Helsinki, naționala României se ”odihnește” pe poziția a 4-a, într-o grupă cu Bosnia, Muntenegru și Finlanda. Mai mult, ca totul să arate și mai rău, echipa lui Edi Iordănescu are 3 înfrângeri din 4 meciuri și a reușit să înscrie doar un singur gol, în succesul cu Finlanda, 1-0, din Giulești.

În rest, 3 înfrângeri și 6 goluri încasate de tricolori, care riscă să retrogradeze în Liga C din Liga Națiunilor în cazul în care vor pierde duelul de azi cu Finlanda. În același timp, totuși, o victorie la Helsinki ar crește șansele ca naționala noastră să se bată și pentru primul loc, asta doar dacă am beneficia și de jocul rezultatelor din ultima etapă și, normal, dacă am bifa două victorii din aceste dueluri cu Finlanda și Bosnia.

Apropo de acest scenariu, dacă Bosnia va câștiga meciul cu Muntenegru, atunci România nu va mai avea nicio șansă pentru a ocupa prima poziție în grupă.

ITALIA - ANGLIA (21:45) - Cel mai tare meci al zilei se joacă în Italia, acolo unde ”Squadra” italienilor primește vizita Angliei. În tur, cele două echipe au bifat un 0-0 destul de anost, unde ceea ce a sărit în evidență a fost numărul de faulturi făcut de ambele echipe.

Nici acum situația nu e una tocmai plăcută, pentru că pare că vorbim de două naționale care sunt și într-o criză de formă, sau chiar reconstrucție dacă ne uităm la Italia, dar care nici nu dau prea mult interes jocurilor din Liga Națiunilor.

Anglia e pe ultimul loc în grupă, cu 2 puncte în 4 meciuri, iar dacă nu va câștiga azi în Italia va retrograda în Liga B din Liga Națiunilor.

Surprinzător, grupa e condusă de Ungaria, cu 7 puncte, în timp ce Germania ocupă locul 2, cu 6 puncte, cele două echipe având meci direct acum.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Finlanda vs România
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.70
Italia vs Anglia
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.65
Cota finala: 2.80
Profit: 18.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro