Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Ungaria

Superbet

Într-o seară de Liga Națiunilor dominată ca afiș de confruntarea dintre Italia și Anglia, o cotă foarte bună la pariuri o putem obține de la celălalt duel din grupă, Germania - Ungaria.

În acest moment, maghiarii ocupă, surprinzător, prima poziție, cu 7 puncte din 4 partide, în timp ce Germania e pe locul secund, cu 6 puncte adunate în primele 4 etape.

cota2.ro

Pentru nemți va fi mai degrabă o repetiție înaintea Campionatului Mondial, iar naționala lui Hansi Flick va trata cu foarte multă seriozitate acest duel, asta deși naționalele puternice nu sunt atât de interesate de fel de jocurile din Liga Națiunilor.

În partida dur, Ungaria și Germania au terminat la egalitate un meci care s-a consumat încă din primele 10 minute. Nagy a deschis scorul pentru gazde în minutul 6, în timp ce Hofmann a egalat pentru nemți în minutul 9. De acolo, tabela a rămas înghețată, asta chiar dacă au mai fost ceva ocazii de gol. Dar, pe lângă rezultat, altceva a surprins la duelul de la Budapesta: raportul șuturilor pe poartă. De 7 ori au prins poarta maghiarii, în timp ce Germania a tras o singură dată pe poartă, atunci când a reușit să marcheze.

Cele două reprezentative s-au întâlnit și la Campionatul European, iar finalul a surprins tot o egalitate. A fost 2-2, cu Ungaria conducând de două ori, dar cu naționala Manchaftului revenind pe final. Germania și Franța au prins primele două poziții, în timp ce Portugalia a prins cel mai bun loc 3, maghiarii închizând Europeanul pe ultimul loc în grupă.

  • 9 victorii și 4 egaluri are Germania de la instalarea lui Hansi Flick ca selecționer;
  • Germania și-a convocat toate vedetele și va alinia cea mai bună formulă de start în acest moment.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Ungaria
Pronostic:
Germania câștigă oricare dintre reprize & Germania înscrie în ambele reprize
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro