Ponturi Pariuri Tenis Arthur Rindernknech vs Hubert Hurkacz

BETFAIR EXCHANGE

Continuăm ponturile de la Metz, cu meciul dintre Arthur Rindernknech și Hubert Hurkacz. Mai jos vedeți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Arthur Rinderknech este un francez de 26 ani, aflat pe locul 60 ATP. Deși nu mai este chiar tânăr, el a explodat mai târziu, reușind abia în 2021 să intre între primii 100 jucători ai lumii. Rinderknech este în cea mai bună perioadă din cariera sa și vine aici după titlul câștigat la Challengerul de la Poznan, urmată de finală de la Vancouver Challenger . La 1.96 m, își bazează mult jocul pe serviciu, reușind destul de mulți ași însă și destule duble greșeli. A trecut aici de Munar și Basilashvili.

cota2.ro

Polonezul de 25 ani Hubert Hurkacz a apărut de asemenea destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă este la momentul actual unul dintre cei mai buni jucători din circuit, un jucător care într-o zi bună poate învinge pe oricine. Hurkacz a avut un 2021 extraordinar, în care a reușit să intre între primii 10 jucători ai lumii și a câștigat 3 titluri importante, la Delray Beach, Miami și Metz. Anul acesta are titlu pe iarbă la Halle, finală la Montreal, semifinale la Miami și Dubai, turnee în care a trecut de Medvedev, Sinner, Auger Aliassime ori Nick Kyrgyos. Polonezul este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit reușind foarte mulți ași. În primul tur aici a trecut de Thiem destul de ușor, servind 12 ași.

Îl văd pe Hurkacz principalul favorit la cucerirea trofeului aici, fiind un jucător care pe hard este extrem de greu de învins. Rindernknech este bun la rândul său, însă el s-a remarcat în special în turnee de nivel inferior Challenger și ITF. Atunci când a intâlnit jucători mai bine cotați, francezul nu prea a emis pretenții. Cei doi s-au întâlnit în martie la Miami, când Hurkacz s-a impus în minim de seturi și văd si astăzi același scenariu.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arthur Rindernknech vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Victorie Hubert Hurkacz 2-0
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 8.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro