Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Coreea de Sud și Costa Rica dispută un meci amical astăzi, de la ora 14:00. Coreea de Sud va bifa la iarnă o performanță remarcabilă, a 10-a prezență consecutivă la Campionatul Mondial. Cea mai bună performanță a fost locul 4, obținut la ediția din 2002, organizată pe teren propriu. Actuala generație, pregătită de portughezul Paulo Bento, este una promițătoare. Liderul ei este Heung-min Son, extrema lui Tottenham, dar extrem de interesanți sunt și Lee Kang-in (Mallorca), Kim Min-jae (Napoli), Jeong Woo-yeong (Freiburg) sau Hwang Hee-chan (Wolverhampton). Sud-coreenii s-au calificat la pas la Mondialul qatarez, 7 victorii, 2 remize și un eșec, cel din urmă suferit în ultima rundă a grupei preliminare, când lucrurile erau deja clare. 

Și Costa Rica va participa la Cupa Mondială din iarnă. Echipa actuală este însă departe cea care surprindea în 2014, atingâng faza sferturilor. Starul Keylor Navas nu este prezent, iar cariera marii speranțe Joel Campbell este într-un regres continuu, ajuns acum la Leon, în Mexic. Costa Rica a terminat doar pe 4 grupa de calificare la Mondial, sub Canada, Mexic și SUA. A avut nevoie de un baraj pentru a se califica, o victorie chinuită cu Noua Zeelandă, scor 1-0.

cota2.ro

• Coreea de Sud și Costa Rica au mai jucat recent un meci amical, în 2018, câștigat de astiatici cu 2-0

• 145.65 milioane de euro valorează lotul Coreei de Sud. Costa Rica este cotată la sub 12 milioane

• 8 fotbaliști din lotul Coreei de Sud evoluează în Europa. Costa Rica nu are niciun jucător în vreo primă ligă europeană

• Heung-Min Son, starul Coreei de Sud, vine după un meci epic. Săptămâna trecută a marcat 3 goluri în doar 32 de minute jucate contra lui Leicester, în Premier League. Son are 33 de goluri la prima reprezentativă. 

Pe Superbet, cota pentru victoria Coreei de Sud este @1.50. 

---------------------------------------

Brazilia și Ghana dispută un meci amical în Franța, la Le Havre, astăzi, de la ora 21:30. 

Brazilia, liderul ierarhiei coeficienților FIFA, este văzută de specialiști mare favorită la câștigarea Campionatului Mondial din Qatar. Instalat selecționer în 2016, Tite a reușit să strunească toate vedetele din lot. Compartimentul ofensiv de la această acțiune arată absolut incredibil. Neymar, Roberto Firmino, Richarlison, Vinicius Junior, Raphinha, Antony sau Rodrygo luptă pentru 3 locuri. În ultimele 5 meciuri, brazilieii au făcut show: 5-0 cu Paraguay, 4-0 cu Chile, 4-0 cu Bolivia, 5-1 cu Coreea de Sud și 1-0 cu Japonia. 

Ghana este o naționala calificată la Campionatul Mondial din această iarnă. Și selecționerul Otto Addo are fotbaliști sclipitori în ofensivă, precum Jordan Ayew, Mohammed Kuduz sau tinerii Issahaku și Sulemana. Există însă un dezechilibru. Dintre cei 10 fundași convocați pentru acest test, 3 nu au niciun minut bifat în tricoul primei reprezentative și doar 3 au trecut de borna celor 10 meciuri. Altă problemă ar putea să apară în poartă. Titularul postului este Richard Ofori, de la Orlando Pirates. 

• Brazilia a câștigat toate cele 3 meciuri disputate vreodată în fața Ghanei

• selecționerul Tite a suferit doar 4 înfrângeri în cele 74 de meciuri pe banca Braziliei

• 74 de goluri a marcat Neymar în prima reprezentativă a Braziliei, al doilea marcator din toate timpurile. Mai are nevoie de 3 reușite pentru a-l depăși pe Pele

• 1.05 miliarde de euro valorează lotul Braziliei prezent la această acțiune. Cel al Ghanei este cotat la 206.65 milioane.

Pe Superbet, cota pentru Brazilia marchează minim două goluri are cota @1.33. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Coreea de Sud vs Costa Rica
Pronostic:
1
Cota
1.50
Brazilia vs Ghana
Pronostic:
Brazilia peste 1.5 goluri
Cota
1.33
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro