Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Ungaria

BETFAIR EXCHANGE

Germania și Ungaria se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 5 a grupei A3 din Liga Națiunilor.  Germania nu a prins semifinalele Ligii Națiunilor în niciuna dintre primele două ediții. Acum se află într-o postură favorabilă. Este neînvinsă în primele 4 runde, are 6 puncte și ocupă poziția secundă, la un punct în spatele Ungariei. Revirimentul naționalei a venit odată cu instalarea lui Hansi Flick pe banca tehnică, în mai 2021. În cele 13 meciuri cu el pe banca, „panzerele” nu au cunoscut înfrângerea. Pentru meciul cu Ungaria au devenit indisponibili mijlocașul central Leon Goretzka și portarul titular Manuel Neuer, ambii pozitivi la Covid-19. 

Ungaria lui Marco Rossi demonstrează din nou că știe să joace în fața granzilor. Maghiarii sunt lideri surprinzători într-o grupă din care mai fac parte Anglia, Germania și Italia. Selecționerul Rossi are un lot infinit mai slab la dispoziție, dar și o serie de atuuri. Pentru partida de astăzi se poate baza pe toate starurile, inclusiv pe cei trei fotbaliști de top din Bundesliga, de la RB Leipzig: Dominik Szoboszlai, Willi Orban și Peter Gulacsi. 

cota2.ro

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe Betfair Sportsbook valabil doar azi AICI

Meciul tur dintre Ungaria și Germania s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante:

• 7 șuturi pe spațiul porții Germaniei a expediat Ungaria în meciul din iunie contra Germaniei

• Germania și Ungaria au fost adversare și în grupa de la Euro 2020. Tot o remiză a fost și atunci, scor 2-2

• au trecut 4 ani de la ultimul meci în care Germania nu a reușit să înscrie pe teren propriu, un 0-0 cu Franța, tot în Liga Națiunilor

• ambele meciuri jucate de Germania pe teren propriu în grupa de Liga Națiunilor au fost GG: 1-1 cu Anglia și 5-2 cu Italia

• și Ungaria a marcat în ambele deplasări din grupă: 1-2 cu Italia și o victorie zdrobitoare cu Anglia, scor 4-0

• 46 de ocazii de gol și-a creat Germania în primele 4 runde. Ungaria e aproape, cu 43 de oportunități

• 818.00 milioane de euro valorează lotul Germaniei convocat la această acțiune. Cel al Ungariei este cotat la 93.45 milioane de euro.

Pe Betfair Exchange, cota pentru victoria Germaniei și ambele formații marchează este @3.20 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Germania vs Ungaria
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro