Ponturi Pariuri Tenis Stan Wawrinka vs Alexander Bublik

BETANO

Continuăm pronosticurile de la Metz, acolo unde avem semifinala dintre Stan Wawrinka și Alexander Bublik.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Stan Wawrinka face cel mai bun turneu al său de la revenire și joacă prima semifinală de turneu ATP după mai bine de 4 ani. El se află deja la a 6-a partidă aici la Metz, fiind nevoit să joace și calificări, unde a trecut de Djere și Piros. Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 37 ani și are în spate o carieră impresionantă în care a ținut cu brio piept trio-ului Federer, Nadal, Djokovic. El preferă suprafețele rapide, fiind un jucător care servește bine și evită astfel schimburile lungi care îl dezavantajează. A trimis 9 ași cu Piros si 8 cu Sousa sau 7 ieri cu Ymer. Fără îndoială însă cea mai bună prestație a avut-o contra lui Medvedev, reușind să îl elimine pe fostul lider mondial deși nimeni nu îi dădea vreo șansă.  

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 44 ATP.  Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Anul acesta are 2 finale, una câștigată la Montpellier cu Zverev și una pierdută cu Cressy la Newport, însă per total evoluțiile sale au fost bune. Vine la acest turneu după ce l-a bătut pe Norrie în Cupa Davis, iar în primele tururi a trecut de Furness, Ruusuvori și Rune, de fiecare dată în set decisiv. 

Alexander Bublik este un jucător "all in" la care nu se observă o mare diferență între primul și al doilea serviciu. El a trimis aici în 3 meciuri numai puțin de 42 ași și a comis 26 de duble greșeli lucru care spune multe despre stilul său. Wawrinka servește la rândul său bine și poate contribui și el pentru ca pronosticul propus să fie câștigător. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stan Wawrinka vs Alexander Bublik
Pronostic:
Peste 24.5 ași + duble greșeli
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 9
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro