Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.26

Superbet

Nurnberg II - TSV Buchbach

De la ora 15:00, echipa secunda a celor de la Nurnberg primeste vizita celor de la Buchbach, echipa clasata pe locul 11 in Regionalliga Bayern. Gazdele au un parcurs destul de bun, iar la capitolul galaveraj stau foarte bine, cu 25 de goluri marcate si 13 goluri primite in primele 12 partide din campionat. Ambele echipe au marcat in 4 din ultimele 5 meciuri, iar in ultimele 6 jocuri directe disputate pe terenul celor de la Nurnberg, s-a marcat in prima repriza. Astept multe reusite si in duelul de astazi.

cota2.ro

Dagenham & Redbridge - Barnet

De la ora 17:00 avem un duel de mijlocul clasamentului intre Dag. & Red. si Barnet, in National League. In primele 9 etape, niciuna dintre echipe nu s-a remarcat cu ceva anume, insa istoricul meciurilor directe arata interesant, mai ales din prisma ultimului meci, disputat la jumatea lunii aprilie si in care echipa gazda s-a impus cu un spectaculos 7-3. Dagenham a castigat ultimele 3 dueluri directe si de fiecare data a marcat cel putin doua goluri. Pornesc si astazi ca favoriti si astept cel putin o reusita pana la pauza.

Concord Rangers - Eastbourne Borough

Tot in Anglia, dar in National League South, avem astazi, de la ora 17:00, un duel de la care astept destul de multe goluri si anume, partida dintre Condord si Eastbourne, ocupantele locurilor 20, respectiv 14 din campionat. Dupa 7 etape disputate, Concord a marcat doar de 5 ori si a primit numai putin de 12 goluri. De partea cealalta, Eastbourne are golaveraj 0 dupa cele 14 goluri marcate si cele 14 goluri primite dupa primele 8 jocuri din campionat. Astept goluri de la acest meci, avand in vedere ca in 12 din ultimele 13 meciuri directe am avut fie gol in ambele porti, fie minim 3 goluri marcate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Nurnberg II vs TSV Buchbach
Pronostic:
Minim un gol in prima repriza
Cota
1.30
Dagenham & Redbridge vs Barnet
Pronostic:
Minim un gol in prima repriza
Cota
1.28
Concord Rangers vs Eastbourne Borough
Pronostic:
Minim un gol in prima repriza
Cota
1.36
Cota finala: 2.26
Profit: 8.82
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro