Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.24

Superbet

Sotra - Arendal

In ligile inferioare din Norvegia, Arendal, a doua cea mai buna ofensiva din Grupa 1 a diviziei secunde, are nevoie de cele 3 puncte in duelul cu Sotra, pentru a ramane in cursa pentru prim pozitie care aduce promovarea directa in OBOS-ligaen. In ultimele 3 dueluri directe, am avut minim 4 goluri marcate si de fiecare data s-a marcat in ambele porti. Deasemenea, in ultimele 3 dueluri disputate pe terenul celor de la Sotra s-a marcat pana la pauza. Un deznodamant asemanator e foarte probabil si astazi.

cota2.ro

Bala Town - Cardiff Metropolitan

Din Norvegia mergem in Tara Galilor unde avem un duel destul de interesant intre ocupantele locurilor 4 si 7. Ultimele doua meciuri directe au fost lipsite de reusite, insa in 8 din ultimele 9 meciuri directe disputate pe terenul celor de la Bala Town s-a marcat pana la pauza. Acelasi deznodamant l-am intalnit si in ultimele 8 meciuri ale celor doua echipe de pe teren propriu, respectiv deplasare. Cred ca minim un gol pana la pauza e doar o formalitate, avand in vedere aceste sttistici.

Bristol Rovers - Accrington Stanley

De la ora 17:00, Bristol si Accrington se intalnesc intr-un duel din runda cu numarul 11 din League 1. Ambele echipe au un parcurs extrem de slab, dovada si clasarea celor doua formatii pe locurile 17, respectiv 21. In ultimele 3 partide directe, s-au marcat minim 5 goluri si de fiecare data am avut parte de gol in ambele porti. Avand in vedere ca ambele echipe au mare nevoie de cele trei puncte, cred ca ne asteapta un meci spectaculos in mare parte si de la care astept cel putin 2-3 reusite.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sotra vs Arendal
Pronostic:
Minim un gol in prima repriza
Cota
1.25
Bala Town vs Cardiff Metropolitan
Pronostic:
Minim un gol in prima repriza
Cota
1.35
Bristol Rovers vs Accrington Stanley
Pronostic:
Minim un gol in prima repriza
Cota
1.33
Cota finala: 2.24
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro