Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.13

Superbet

Wurzburger Kickers și Augsburg II se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00, în runda cu numărul 13 din Regionalliga Bayern, al 4-lea eșalon al fotbalului german. Wurzburger Kickers este o formație din Bavaria cu 114 ani de existență, dar fără vreo performanță notabilă, nicio prezență în Bundesliga. Stagiunea trecută a retrogradat în liga a 4-a. La fel ca majoritatea cluburilor germane, are un contingent important de susținători și stabilitate financiară. Asta i-a permis noului manager Marco Wildersinn să pastreze un lot mult peste media competiției, iar rezultatele se văd în clasament. Wurzburger Kickers este lider după primele 12 runde, cu 26 de puncte.

La fel ca prima echipă, marcatoare a doar 5 goluri în primele 7 etape din Bundesliga, Augsburg II nu traversează cea mai bună perioadă. Ocupă penultimul loc, cu 10 puncte obținute în 12 runde. Din cauza numeroaselor accidentări de la prima formație, tânărul antrenor Tobias Strobl a fost nevoit să trimită mai mulți jucători la antrenamentele de acolo.

cota2.ro

• Wurzburger Kickers a câștigat ultimele două meciuri directe contra lui Augsburg II cu același scor, 3-0

• Wurzburger Kickers are de departe cel mai bun atac din Regionalliga Bayern, 40 de goluri înscrise în 12 runde 

• Wurzburger Kickers vine după 3 victorii zdrobitoare, 6-0, 7-1, 5-2

• Wurzburger Kickers dă al doilea golgeter al competiției, Saliou Sane, cu 9 goluri

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Wurzburger Kickers este @1.30.

----------------------------------------

Wrexham și Torquay United se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 11 din National League, al cincilea eșalon al fotbalului englez.

Wrexham este unul dintre cluburile galeze care au optat să evolueze în Anglia. Echipa are planuri mari. În 2020 a fost cumpărată de actorii Rob McElhenney și Ryan Reynolds, iar asta a atras și alte lucruri pozitive. A fost inclusă inclusiv în jocul FIFA 2022, bugetul s-a mărit considerabil, iar rezultatele sunt în consecință. Gazdele de astăzi au strâns 20 de puncte în 9 runde și ocupă poziția secundă. 

Torquay United încă resimte șocul ratării promovării din 2021, când a fost învinsă dramatic de Hartlepool în finala play-off-ului, 5-4 după loviturile de departajare, într-un meci cu mari greșeli de arbitraj. Lotul s-a schimbat radical din acel moment, iar Torquai se zbate în zona retrogradării, cu doar 8 puncte strânse în 9 runde.

• Wrexham a câștigat toate cele 5 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon. A marcat de fiecare dată cel puțin 2 goluri

• Wrexham are cel mai bun atac din campionat, 23 de goluri înscrise. A primit doar 8

• Torquay are cea mai slabă ofensivă, doar 6 goluri marcate. A primit 12

• Wrexham are 2 jucători în topul golgeterilor: Mullin cu 7 goluri, Palmer cu 6

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Wrexham este @1.25

----------------------------------------

Scoția și Irlanda se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în grupa B1 din Liga Națiunilor. 

Scoția are o generație extraordinară, construită în jurul starurilor care evoluează în Premier League. Robertson (Liverpool), Tierney (Arsenal), McGinn (Aston Villa), McTominay (Manchester United), Che Adams (Southampton) sau Patterson (Everton) sunt doar câteva nume. Selecționerul Steve Clark este aproape să îi ducă pe scoțieni în primul eșalon valoric din Nations League. Sunt liderii grupei din care mai fac parte Ucraina, Irlanda și Armenia, cu 9 puncte obținute în 4 runde.

Irlanda o ține dintr-o dezamăgire în alta. Nu s-a mai calificat la un Campionat Mondial din 2002, iar actuala generație, cel puțin ca nume, nu este una de temut. În actuala campanie din Liga Națiunilor, Irlanda a strâns doar 4 puncte în 4 partide. 

• Scoția a obținut o victorie categorică în urmă cu 3 zile, 3-0 împotriva Ucrainei 

• Jocul prestat de scoțieni contra Ucrainei a fost senzațional: 23-3 ocazii de gol, 7-0 șuturi pe poartă și 7-0 cornere

• 9 goluri a înscris Scoția în grupa de Liga Națiunilor. Irlanda a marcat doar 4

• 305.30 milioane de euro valorează lotul Scoției de la această acțiune. Cel al Irlandei este cotat la 111.45 milioane de euro.

Pe Superbet, cota pentru 1X este @1.28.

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 3 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 3 tot câștigul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Wurzburg Kickers vs Augsburg II
Pronostic:
1
Cota
1.30
Wrexham vs Torquay
Pronostic:
1
Cota
1.28
Scoția vs Irlanda
Pronostic:
1X
Cota
1.28
Cota finala: 2.13
Profit: 11.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro