Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Belgia

Superbet

Ziua de duminică vine cu o partidă cu afiș important în Liga Națiunilor! La Amsterdam, pe ”Johan Cruyff Arena” se va juca, de la 21:45, super-confruntarea dintre Olanda și Belgia.

”Portocala mecanică” e prima în grupă, cu 13 puncte, în timp ce belgienii lui Hazard și De Bruyne sunt pe poziția a 2-a, cu 10 puncte. În tur, Olanda a spulberat Belgia chiar pe teren ei, scor 4-1.

cota2.ro

Fără acea sincopă bifată chiar la începutul noului sezon de Liga Națiunilor, Belgia a mers excelent într-o grupă din care mai fac parte Polonia și Țara Galilor. Înfrângerea dureroasă cu Olanda a fost unicul eșec al selecționatei pregătite de Roberto Martinez. De atunci, belgienii au bifat 3 victorii și o remiză, cu Țara Galilor, 1-1.

Dincolo, Olanda e neînvinsă în grupă, cu 4 victorii și o remiză: 2-2 contra Poloniei. Cu 13 goluri marcate și doar 6 primite, echipa lui Louis Van Gaal are atât cea mai bună ofensivă, cât și cea mai puternică apărare din grupă. Dacă nu va pierde la scor meciul de azi, Olanda va fi sigură de prezența în playoff-urile din Liga Națiunilor.

  • În proporție de peste 80%, Olanda și Belgia au fost implicate în meciuri în care ambele echipe au reușit să marcheze, în acest sezon de Liga Națiunilor;
  • Din 2012 încoace, toate cele 4 confruntări directe (3 amicale + 1 meci în Liga Națiunilor) au adus minimum 2 goluri și reușite în ambele porți.

ECHIPE PROBABILE:

OLANDA - Pasveer - Timber, Van Dijk, Ake - Dumfries, De Roon, De Jong, Berghuis, Blind - Bergwijn, Gakpo

BELGIA - Courtois - Alderweireld, Vertonghen, Theate - Castagne, Tielemans, Witsel, Carrasco - De Bruyne, Hazard - Batshuayi

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Olanda vs Belgia
Pronostic:
Peste 1,5 goluri & Peste 8,5 cornere
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro