Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

BETFAIR SPORTSBOOK

Insulele Feroe și Turcia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în ultima rundă a grupei C1 din Liga Națiunilor. Naționala din Insulele Feroe și-a îndeplinit deja obiectivul. A obținut 5 puncte în grupa de Liga Națiunilor și va evolua și ediția următoare în același eșalon valoric. Este deja o performanță pentru o reprezentativă îmbătrânită, cu o medie de vârstă de 28.2 ani și care nu are niciun fotbalist cotat la peste 500.000 de euro.

Turcia nu a mai participat la un Campionat Mondial din 2002, atunci când obținea medaliile de bronz în Coreea de Sud și Japonia. Naționala se află acum într-un proces de reconstrucție început de Mircea Lucescu. Generația este una promițătoare, avându-l lider pe Hakan Calhanoglou. Cu Stefan Kuntz selecționer, turcii au obținut deja promovarea în Liga B din Nations League. Au 13 puncte, neînvinși în primele 5 runde.

cota2.ro

• Turcia a învins-o clar pe Insulele Feroe în meciul tur din grupă, scor 4-0

• A fost o dominare cum rar se vede în meciurile internaționale: 73% posesie, 18-4 ocazii de gol, 9-0 șuturi pe poartă 

• 17 goluri a înscris Turcia în actuala ediție de Nations League, cele mai multe dintre toate formațiile participante

• Turcia e lider detașat în Liga Națiunilor în ceea ce privește totalul ocaziilor de gol, nu mai puțin de 116. Următoarea clasată este Scoția, cu 88

• 259.80 milioane de euro valorează lotul Turciei prezent la această acțiune acțiune. Cel al Insulelor Feroe este cotat la 3.73 milioane de euro

-----------------------------

Luxemburg – Lituania încheie grupa C1 din Liga Națiunilor, astăzi, de la ora 21:45. Luxemburg este dovada că expresia „nu mai există echipe mici” nu e doar un clișeu. Un proiect început în urmă cu mai bine de un deceniu, investiții în infrastructura juvenilă și o generație cu ceva talent au transformat naționala luxemburgheză într-o sperietoare. Are fotbaliști în campionatele puternice ale lumii, exemple fiind Leandro Barreiro (Mainz), Gerson Rodrigues (împrumutat de Dinamo Kiev la Al-Wehda), Danel Sinani (Norwich) sau portarul Anthony Morris (Union SG). Luxemburg a strâns 8 puncte în primele 5 runde din grupă și vine după un rezultat mare, o remiză 3-3 în Turcia.

În Lituania, fotbalul trăiește în umbra baschetului, iar asta se vede în rezultatele tot mai slabe ale primei reprezentative. Lituanienii au retrogradat matematic în Liga D, dar modul în care o fac este rușinos. Au obținut un singur punct în 5 meciuri, golaverajul fiind 2-13. Cel mai valoros fotbalist este Arvydas Novikovas, cotat la doar 600.000 de euro și care evoluează la Samsunspor, în liga secundă din Turcia.

• Luxemburg a câștigat meciul tur contra Lituaniei, scor 2-0

• A fost o dominare clară a Luxemburgului: 54% posesie, 17-10 ocazii de gol, 5-2 șuturi pe poartă 

• Luxemburghezii Rodrigues și Sinani au câte 3 goluri în actuala ediție de Liga Națiunilor, fiind pe podiumul general al golgeterilor competiției 

• 26.23 milioane de euro valorează lotul Luxemburgului, potrivit Transfermarkt. Cel al Lituaniei este cotat la 7.78 milioane.

Am jucat acest pariu în cadrul proiectului Challenge Cota2 și voi miza tot câștigul obținut la pasul precedent, postat în episodul 110 din emisiunea Bursa Pariurilor! Puteți vedea selecția mea în clipul video de mai jos!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Insulele Feroe vs Turcia
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.46
Luxemburg vs Lituania
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.48
Cota finala: 2.16
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro