Ponturi Pariuri Fotbal Danemarca vs Franța

Superbet

Azi, de la 21:45, se joacă partida dintre Danemarca și Franța, iar duelul de la Copenhaga vine cu obiective total diferite pentru cele două reprezentative. Danezii încearcă să prindă, pe final, prima poziție în grupă pentru a avansa în playoff-ul din Liga Națiunilor, în timp ce francezii au nevoie de același rezultat ca Austria pentru a nu retrograda în Liga B.

Campioana mondială nu poate urca mai sus de locul 3, poziție pe care se află și acum, dar poate pica pe locul 4 dacă nu va câștiga cu Danemarca, iar Austria o va învinge pe Croația.

cota2.ro

Fără succes în primele 4 etape din noul sezon de Liga Națiunilor, Franța a reușit să părăsească ultima poziție grație succesului obținut cu Austria. După o primă repriză modestă, Mbappe și Giroud au marcat golurile prin care naționala ”cocoșului galic” a reușit să câștige duelul de pe Stade de France.

Legat de Danemarca, după un start spectaculos, cu victorii în fața Franței și Austriei, ambele cu scorul de 2-1, au urmat cele două eșecuri cu Croația și naționala lui Eriksen a cedat prima poziție din grupă.

  • Franța n-a mai câștigat un meci oficial cu Danemarca din 2000, de la Campionatul European - 3-0, victorie în grupe;
  • La Cupa Mondială din 2018 duelul direct din grupă s-a terminat la egalitate, 0-0;
  • În meciul tur din Liga Națiunilor, Danemarca a provocat surpriza și a câștigat, în Franța, cu 2-1;
  • Mare atenție la problemele de lot pe care le au francezii! La absențele lui Benzema, Kante, Pogba, Coman, Theo Hernandez, Luca Hernandez, Lloris, Rabiot sau Kimpembe s-au mai adăugat acum și problemele medicale pentru portarul lui Milan, Mike Maignan, și pentru fundașul Barcelonei, Jules Kounde.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Danemarca vs Franța
Pronostic:
Ambele echipe fac peste 8,5 faulturi
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro