Ponturi Pariuri Fotbal Danemarca vs Franța

BETFAIR SPORTSBOOK

Danemarca și Franța se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în ultima rundă a grupei A1 din Liga Natiunilor. Danemarca păstrează șanse matematice la calificarea în semifinalele actualei ediții din Liga Națiunilor. Nordicii conduși din teren de Eriksen, revenit la forma maximă după problemele la inimă, au strâns 9 puncte în primele 5 runde. Au unul mai puțin decât Croația, iar calculele sunt clare. Danemarca trebuie să câștige neapărat partida cu Franța, apoi să spere că rivalii croați se vor încurca în Austria. Selecționerul Kasper Hjulmand are cu cine să atace victoria împotriva campioanei mondiale. În ofensivă la această acțiune găsim nume precum Dolberg, Braithwaite sau Mikkel Damsgaard, staruri consacrate în Europa. 

Franța s-a trezit în ultimul moment și încearcă să evite o retrogradare rușinoasă în liga secundă din Nations League. Naționala „Cocoșului galic” a jucat impresionant în urmă cu 3 zile, contra Austriei, o victorie cu 2-0 adusă de golul magnific al lui Mbappe și de Giroud. Campionii mondiali ocupă acum poziția a treia în grupă, cu 5 puncte, unul peste Austria. Așadar, și ei au nevoie de victorie astăzi pentru a sta liniștiți. Didier Deschamps are probleme foarte mari de lot, în special în compartimentul defensiv. Pe lângă cele știute, frații Hernandez sau Pogba, vor lipsi primii 2 portari, Lloris și Maignan, dar și Kounde, cel mai în formă fundaș central.

cota2.ro

Danemarca a învins-o pe Franța în meciul tur din grupă, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante:

• 18-8 în favoarea Franței a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur cu Danemarca

• Danemarca a marcat în 8 din ultimele 9 meciuri disputate pe teren propriu 

• Ambele deplasări ale Franței din această grupă au fost GG: 1-1 cu Austria, 1-1 contra Croației 

• 104 goluri au înscris pentru națională fotbaliștii danezi convocați pentru meciul cu Franța 

• Kylian Mbappé, starul Franței, traversează o perioadă senzațională. A marcat 10 goluri în cele 9 meciuri jucate la PSG în acest sezon

• cei 3 oameni de gol din atacul Franței au în total 119 goluri pentru prima reprezentativă: Giroud (49), Griezmann (42) și Mbappe (28)

• Giroud mai are nevoie de două reușite pentru a-l depăși pe Henry și a deveni cel mai bun marcator din istoria naționalei Frantei.

Pe Betfair Sportsbook, selecția Kylian Mbappe are minim un șut pe spațiul porții în fiecare repriză este cotată la 3.75!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Danemarca vs Franța
Pronostic:
Mbappe minim un șut pe poartă în fiecare repriză
Cota
3.75
Cota finala: 3.75
Profit: 13.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro