Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Bosnia&Hertegovina

BETFAIR EXCHANGE

Romania - Bosnia&Hertegovina

De la ora 21:45, Romania primeste vizita Bosniei in ultima etapa din grupa de Nations League. Bosnia si-a adjudecat promovarea in League A, in timp ce Romania, daca nu scoate puncte in aceasta seara, va retrograda in League C, iar un astfel de deznodamant e de-a dreptul rusinos. In caz de egalitate la puncte cu Finlanda, noi avem golaveraj mai bun, insa principalul obiectiv e victoria contra Bosniei, care cred ca va incepe meciul cu mai multi jucatori care au evoluat mai putin. 

cota2.ro

In cele doua dueluri directe de pe teren propriu, Romania a reusit sa invinga Bosnia fara sa primeasca gol, iar daca ne uitam pe evolutiile adversarilor pe teren strain, putem observa ca acestia au reusit sa obtina doar un succes in ultimele 11 meciuri. Partida contra Bosniei se va juca pe noul stadion al celor de la Rapid, iar din informatiile pe care le am, se pare ca se va juca cu casa inchisa, lucru imbucurator pentru tricolori avand in vedere parcursul din Liga Natiunilor si nu numai. Romania nu a jucat rau in Finlanda, ba din contra, si-a creat destul de multe ocazii. Ma astept ca Edi Iordanescu sa mai schimbe din unii tricolori care au dezamagit in acel meci. 

Pentru acest duel am mers pe mana tricolorilor. Avand in vedere circumstantele partidei, imi e greu sa cred ca bosniecii vor juca la victorie, mai ales ca vor avea noutati in formula de start. Romania cred ca va incepe cu Stanciu ca mijlocas ofensiv si spun asta pentru ca a intrat foarte bine cu Finlanda. Deasemenea, in defensiva cel mai probabil isi va face aparitia Burca si probabil Mitrea, de ce nu. Pontul meu pentru acest meci este ”Romania -0.75 AH”, la o cota de 1.75, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Romania vs Bosnia&Hertegovina
Pronostic:
Romania -0.25 AH
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro