Ponturi Pariuri Fotbal Ungaria vs Italia

BETFAIR EXCHANGE

Ungaria - Italia

Ungaria are un parcurs absolut fantastic in Liga Natiunilor si e foarte aproape de a se califica in Play-Off-ul competitiei, mai exact in semifinale. Italia a reusit sa invinga cu 1-0 Anglia in etapa precedenta si sa mai spere la prima pozitie. Chiar daca Mancini a schimbat mult echipa nationala a Italiei la nivel de lot, acestia evolueaza foarte bine. Italia e singura echipa din grupa de Nations League care a reusit sa invinga Ungaria, maghiarii reusind sa rapuna atat Anglia, cat si Germania si sa obtina numai putin de 10 puncte din aceste 4 partide contra lor.

cota2.ro

Pentru duelul cu ungurii, Mancini cred ca va folosi aceeasi formula castigatoare din partida cu Anglia. Donnarumma cu siguranta va fi intre buturi, iar jucatori precum Bonucci, Barella, Jorginho sau Di Lorenzo nu cred ca vor lipsi din formula de start. Italia nu sta prea bine la jucatori de atac, in meciul cu Anglia fiind titulari Raspadori, autorul unicului gol, si Scamacca. Ungaria are un prim 11 inchegat, iar acest lucru e un mare avantaj pentru ei, dovada fiind rezultatele obtinute. Szoboszlai joaca excelent la mijloc, iar eu personal il vad pe acest jucator in viitorul apropiat la o echipa de top din Europa. Pe langa acesta, Ungaria are multi jucatori foarte valorosi, printre acestia numarandu-se portarul Gulacsi, fundasii Szalai si Orban, mijlocasii Schafer si Kerkez si bineinteles, atacantul Szalai care se pare ca se va retrage din nationala dupa acest joc. M. Rossi a creat o echipa redutabila si cred ca in aceasta seara are sanse la primul loc.

Italia porneste ca favorita in acest duel, asa cum au inceput toate formatiile din grupa impotriva Ungariei. Tehnicianul italian al ungurilor va incepe din nou cu acea formula interesanta, 3-4-2-1, in care benzile se retrag foarte bine, iar pe defensiva joaca un 5-4-1. Atmosfera pe ”Puskas Arena” din Budapesta va fi apasatoare pentru Italia, asta cu siguranta, iar aceasta poate fi un alt atu pentru gazde. Pontul meu pentru acest meci este ”Ungaria +0.75 AH”, la o cota de 1.70, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ungaria vs Italia
Pronostic:
Ungaria +0.75 AH
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro