Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.56

BETFAIR SPORTSBOOK

San Marino și Estonia se întâlnesc în ultima rundă a grupei D2 din Liga Națiunilor, astăzi, de la ora 21:45. San Marino este cea mai slabă formație europeană din punct de vedere al coeficientului FIFA, doar locul 211 în clasament. Dacă în țări precum Luxemburg sau Insulele Feroe s-a investit în fotbal și rezultatele se văd, aici nu este o prioritate. San Marino nu a câștigat un meci oficial în întreaga istorie. Au o singură victorie, într-un meci amical cu Liechtenstein, în aprilie 2004. În actuala ediție de Nations League, naționala pregătită de Fabrizio Costantini nu a obținut niciun punct și nu a marcat niciun gol. 

Estonia a obținut deja promovarea matematică în Liga C, victorii pe linie în meciurile de până acum cu Malta și San Marino. Federația de la Tallin încearcă un proiect interesant, iar pentru asta l-a instalat selecționer pe elvețianul Thomas Häberli, antrenor școlit la Young Boys și FC Basel. 

cota2.ro

• Estonia a câștigat meciul tur cu San Marino, scor 2-0

• între Estonia și San Marino s-au disputat în istorie 4 meciuri oficiale. San Marino nu a marcat niciodată!

• San Marino a înscris un singur gol în ultimele 12 meciuri disputate 

• San Marino este naționala europeană cu cel mai slab cotat lot, doar 1.01 milioane de euro. Cel al Estoniei valorează 8.63 milioane

• San Marino este codașă în toate ierarhiile actualei ediții din Liga Națiunilor: și-a creat doar 16 ocazii de gol și a expediat doar 3 șuturi pe spațiul porților adverse. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Estonia va câștiga la zero este @1.60.

--------------------------

Gibraltar și Georgia încheie astăzi, de la ora 21:45, grupa C4 din Liga Națiunilor. 

Gibraltar revine acolo unde îi este locul, în ultimul eșalon al Nations League. A strâns un singur punct în actuala grupă, una unde le-a avut adversare pe Georgia, Macedonia de Nord și Bulgaria. Selecționerul Julio Ribas se bazează în continuare pe un nucleu trecut de prima tinerețe, condus de căpitanul Roy Chipolina, ajuns la 39 de ani. Meciurile din 3 în 3 zile sigur nu sunt pe placul lor. 

Georgia are cea mai bună generație din istorie, una extrem de tânără care promite lucruri importante în următorii ani. Are în componență două staruri din Europa, portarul Giorgi Mamardashvili (Valencia) și în special Khvicha Kvaratskhelia, extrema care a impresionat în primele apariții pentru Napoli. Ei sunt conduși și de un selecționer cu nume, francezul Willy Sagnol. Rezultate în grupă sunt în consecință. Au strâns 13 puncte, fără vreun meci pierdut, și sunt deja promovați în Liga B. 

• Georgia s-a distrat cu Gibraltarul în meciul tur, victorie 4-0

• Gibraltar nu a expediat niciun șut pe poarta Georgiei și nu a obținut nicio lovitură de la colțul terenului. În schimb, georgienii și-au creat nu mai puțin de 28 de ocazii de gol

• 14-2 este golaverajul Georgiei în grupă. Gibraltar a marcat 2 goluri și a încasat 16

• georgianul Khvicha Kvaratskhelia este golgeterul actualei ediții de Liga Națiunilor, cu 4 goluri și 3 pase decisive

• 54.18 milioane de euro valorează lotul Georgiei. Cel al Gibraltarului este cotat la 1.90 milioane. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Georgia va câștiga la zero este @1.60. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
San Marino vs Estonia
Pronostic:
Estonia câștigă la 0
Cota
1.60
Gibraltar vs Georgia
Pronostic:
Georgia câștigă la 0
Cota
1.60
Cota finala: 2.56
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro