Ponturi Pariuri Fotbal România U20 vs Germania U20

Superbet

România U20 și Germania U20 se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, într-un meci test pe arena „Francisc Neuman” din Arad. România U20 dispută astăzi al doilea meci din mandatul de selecționer al lui Daniel Pancu. Primul a fost un eșec împotriva reprezentativei similare din Cehia, scor 1-2. Deși lotul este unul construit din fotbaliști care nu s-au încadrat în tiparele de la naționalele U21 și U19, el conține câteva nume interesante. De la FCSB îi găsim pe Alexandru Pantea sau Ianis Stoica, de la Farul vin Luca Andronache, Aurelian Ciuciulete sau Dan Sîrbu. Alte nume deja cunoscute în prima ligă sunt Nicolas Popescu, Ștefan Pănoiu sau Mario Bratu. 

Germania U20 are din această vară un selecționer tânăr, pe Hannes Wolf, urcat treptat pe scara federală. Și-a început cariera la juniorii lui Dortmund, a trecut pe la naționalele U18, U19 și le-a mai pregătit pentru scurte perioade de timp pe Genk, Hamburger sau Stuttgart. Debutul lui pe bancă a fost în urmă cu 3 zile, o victorie 2-1 contra Poloniei U20. Chiar dacă este în aceeași postură cu Daniel Pancu, fotbaliștii importanți lăsați la naționala U21, lotul lui arată bine, cotat la peste 23 de milioane de euro. Cei mai valoroși jucători sunt în compartimentul ofensiv, atacanții Erik Shuranov (Nurnberg) și Maximilian Beier (Hannover). 

cota2.ro

România U20 și Germania U20 s-au întâlnit și anul trecut. Nemții se impuneau cu 4-0. Alte informații și statistici interesante: 

• România U20 a pierdut ultimele 4 meciuri disputate. A încasat în acest interval 16 goluri

• România U20 a primit gol în toate cele 9 meciuri jucate de la înființare

• ultimele 5 partide disputate de Germania U20 au fost GG

• toate cele 4 meciuri jucate de România U20 pe teren propriu au fost GG

• Maximilian Beier, starul Germaniei U20, a marcat 4 goluri pentru prima echipă a lui Hannover în acest sezon. Este titular în atacul echipei de pe locul 4 din liga secundă germană!

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează și Germania U20 câștigă (2&GG) este @2.90.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
România U20 vs Germania U20
Pronostic:
2 & GG
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro