Ponturi Pariuri Fotbal Ungaria vs Italia

BETFAIR EXCHANGE

Ungaria și Italia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în meciul decisiv al grupei A3 din Liga Națiunilor. Ungaria este într-o postură ideală. Vecinii României din Vest conduc „Grupa morții” din Nations League, în fața Italiei, Germaniei și Angliei. Au 10 puncte, două peste peninsulari, și o șansă unică la calificarea în semifinalele competiției. Maghiarii au mai multe avantaje înaintea partidei de diseară. Se va juca într-o atmosferă incendiară la Budapesta, pe „Puskas Arena”, iar Marco Rossi va trebui să pună în aplicare scenariul favorit, acela de a se închide în apărare și de a lovi pe contraatac. Ungaria vine după o victorie mare, 1-0 pe terenul Germaniei, un meci impecabil din punct de vedere defensiv, în care reprezentativa pregătită de Hansi Flick a găsit greu drumul spre poarta lui Gulacsi. 

Italia are nevoie neapărată de victorie pentru a ajunge în semifinalele Ligii Națiunilor și pentru a spăla din rușinea ratării calificării la Campionatul Mondial din Qatar. Selecționerul Roberto Mancini va trebui să se descurce cu un lot improvizat. Printre absenți se numără întreaga linie de mijloc, Marco Verratti, Sandro Tonali, Lorenzo Pellegrini sau Matteo Politano. Dintre cei convocați, 8 fotbaliști nu bifaseră nicio apariție în tricoul reprezentative. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Ungaria - Italia, meci decisiv din Liga Națiunilor: 

• 8-3 este golaverajul Ungariei în grupa de Liga Națiunilor

• Italia are golaveraj negativ, 6 goluri înscrise și 7 încasate

• Ungaria a câștigat ultimele 2 meciuri oficiale, 4-0 cu Anglia și 1-0 cu Germania 

• 26 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Ungaria în primele 5 meciuri din grupă. Italia are doar 20 de șuturi cadrate

• Italia nu a mai câștigat un meci oficial jucat pe teren străin din martie 2021, un triumf în Lituania

• În ultima deplasare, naționala lui Roberto Mancini a fost umilită în Germania, scor 2-5.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria Ungariei sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.93. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ungaria vs Italia
Pronostic:
1X
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro