Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.24

BETFAIR SPORTSBOOK

Ziua de marți începe să închidă perioada destinată meciurilor din Liga Națiunilor, iar sezonul în curs își desfășoară ultima etapă din cadrul grupelor. Pentru biletul de azi am ales două partide echilibrate, unde sunt șanse bune ca nivelul apropiat să ne facă să vedem goluri puține.

Duelurile România - Bosnia și Anglia - Germania ne pot aduce triplarea investiției inițiale, dacă lucrurile vor decurge așa cum le anticipăm noi.

cota2.ro

ROMÂNIA - BOSNIA (21:45) - Pentru a evita retrogradarea în Divizia C din Liga Națiunilor, România are o singură șansă - să obțină cu un punct mai mult decât Finlanda. Înaintea ultimei etape, ”tricolorii” sunt pe ultimul loc în grupă, cu 4 puncte, în timp ce Finlanda e pe 3, cu 5 puncte. În cazul în care finlandezii vor câștiga duelul cu Muntenegru, atunci rezultatul României cu Bosnia nu va mai conta.

În tur, România a cedat în Bosnia la limită, 0-1, iar unica șansă a noastră de a obține un succes e dată de faptul că bosniacii sunt deja promovați în Divizia A și nu au cum să mai piardă prima poziție. Bosnia și-a câștigat duelul direct cu Muntenegru și are 11 puncte, cu 4 mai mult decât muntenegrenii.

  • 2 goluri a înscris România în 5 meciuri;
  • 4 goluri a încasat Bosnia în 5 etape;
  • În 2011 a fost ultima victorie a României cu Bosnia: 3-0, goluri Mutu și Marica.

ANGLIA - GERMANIA (21:45) - Ceea ce ar fi trebuit să fie un derby de supremație s-a transformat într-o întâlnire fără miză. Anglia a evoluat catastrofal în acest sezon de Liga Națiunilor și a retrogradat în Divizia B, obținând doar 2 puncte și marcând un singur gol în 5 partide. Naționala lui Southgate, amenințat puternic cu demiterea, n-a reușit să câștige niciun meci: 3 înfrângeri și 2 remize.

Nici nemții nu se simt prea bine! Au pierdut contra Ungariei, chiar în fața propriilor fani, și pot bifa maxim un loc 2, dacă se impun azi în Anglia. Bătălia pentru calificarea în playoff-ul Ligii Națiunilor se va da între Ungaria și Italia, cu Squadra obligată să câștige dacă vrea să termine pe primul loc.

  • Ultimele 4 dueluri directe dintre Anglia și Germania s-au terminat cu ”sub 2,5 goluri”;
  • În tur a fost remiză, 1-1;
  • Germania n-a mai câștigat în fața Angliei de la amicalul din 2017, scor 1-0.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
România vs Bosnia
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.75
Anglia vs Germania
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 3.24
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro