Ponturi Pariuri Tenis Ugo Humbert vs Dimitar Kuzmanov

UNIBET

În primul tur la Sofia, turneu desfășurat în sală, avem meciul dintre Ugo Humbert și Dimitar Kuzmanov.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Ugo Humbert este un jucător francez de 24 ani, momentan pe locul 110 ATP. El este văzut drept un mare talent și deși este încă tânăr are deja 3 titluri ATP cucerite și numai puțin de 10 în competiții de nivel inferior Challenger și ITF. Preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare foarte bine serviciul puternic, oferind de regulă puține șanse de break adversarilor. După un 2021 în care a ajuns până pe locul 24 în lume, anul acesta a jucat modest, coborând vertiginos în ierarhie. Totuși, în ultimele săptămâni jocul său a crescut calitativ, câștigând trofeul de la Rennes Challenger unde l-a bătut pe Thiem in finală. Vine aici din calificări unde a trecut fără probleme de Gulbis și Jianu.

Dimitar Kuzmanov este un jucător bulgar de 29 ani, clasat pe locul 158 ATP. Aceasta este cea mai bună clasare din cariera lui, o carieră modestă în care abia în 2022 a intrat în primii 200 jucători ai lumii. Kuzmanov joacă în general în turnee de nivel inferior, ITF și Challenger, fiind rare prezențele sale la nivel ATP. Anul trecut a câștigat cel mai important turneu al carierei, Challenger-ul de la Barcelona pe zgură. Aici beneficiază de un wildcard și este susținut puternic de fanii bulgari. 

Diferența de valoare este mare si nu cred că Humbert poate avea probleme. Suprafața dură îl avantajează, el fiind bun pe propriul serviciu acolo unde cedează greu breakuri. În calificări a oferit doar 2 șanse de break în cele 2 meciuri disputate. Merg pe o victorie la handicap a francezului. Un 6-4, 6-3 ne face pariul câștigător. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Ugo Humbert vs Dimitar Kuzmanov
Pronostic:
Ugo Humbert-4.5 game-uri
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro