Ponturi Pariuri Fotbal Ucraina vs Scotia

BETFAIR EXCHANGE

Ucraina - Scotia

De la ora 21:45, Ucraina primeste vizita Scotiei pe ”MKS Cracovia Stadion”, in ultimul meci din grupa de Nations League. Scotia e lider cu 12 puncte, in timp ce Ucraina e la doar doua lungimi in spate. Oaspetii se multumesc si cu un rezultat de egalitate, deoarece raman lideri si promoveaza, insa o sa le fie destul de dificil. Scotia a castigat partida de pe teren propriu contra Ucrainei cu 3-0, insa toate golurile au venit pe final, iar atu-ul acestora au fost fazele fixe. Ucraina a trecut repede peste acel esec si a spulberat Armenia chiar la ea acasa cu 5-0.

cota2.ro

In ultimii 18 ani, cele doua nationale s-au intalnit de 4 ori si de fiecare data si-au impartit victoriile. Mai mult decat atat, in toate partidele s-au marcat minim doua goluri, iar in ultimele 3 directe s-u marcat minim 3 goluri. Avand in vedere aceste aspecte, e foarte probabil sa vedem goluri si azi, mai ales ca miza e una destul de mare, anume promovarea in prima liga din Nations League. Ucraina e neinvinsa in ultimele 5 partide de pe teren propriu, in timp ce Scotia are 3 infrangeri in ultimele 8 deplasari. De mentionat e ca victoriile Scotiei din deplasare au venit contra unor adversari modesti ca Armenia, Moldova sau Insulele Feroe. 

Pontul meu merge pe echipa gazda care cred ca e foarte motivata, mai ales dupa victoria din ultimul meci. Ucraina are cativa jucatori exceptionali in lot si aici ma refer la Yaremchuk, Malinovsky, Yarmolenko, Mudryk, Tsygankov sau Mykolenko. Acestia pot face oricand diferenta, iar in aceasta seara, cred ca jocul va arata diferit fata de partida de miercuri cand Scotia, pe buna dreptate, a fost echipa mai buna, dominand jocul la toate capitolele. Asadar, pontul meu pentru acest duel este ”Ucraina -0.25 AH”, la o cota de 1.93, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ucraina vs Scotia
Pronostic:
Ucraina -0.25 AH
Cota
1.93
1/2
Cota finala: 1.93
Profit: -3.50
Stake: 7
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro