Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

Superbet

Ucraina și Scoția se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în meciul decisiv al grupei B1 din Liga Națiunilor. Ucraina s-a obișnuit deja cu noua casă, cea de la Cracovia. Naționala lui Alexander Petrakov a revenit în Polonia imediat după victoria entuziasmantă din Armenia, scor 5-0, în urmă cu 3 zile. Selecționerul ucrainean are la dispoziție întreg lotul, iar misiunea este una clară. Pentru a câștiga grupa și a promova în Liga A, vecinii României din Nord au nevoie de o victorie în fața Scoției. Orice alt rezultat i-ar clasa pe poziția secundă. 

Scoția conduce grupa, cu 12 puncte, două peste Ucraina, dar programul încărcat din ultima săptămână a lăsat urme. McTominay, mijlocașul central al lui Manchester United, este suspendat pentru cumul de cartonașe, iar fundașii laterali Tierney și Hickey acuză accidentări ușoare. 

cota2.ro

• Scoția și Ucraina s-au întâlnit de două ori în ultimele 3 luni, ambele dispute la Glasgow. Ucrainenii au câștigat barajul pentru Mondial, scor 3-1, iar scoțienii s-au răzbunat în Liga Națiunilor, 3-0

• toate cele 3 victorii obținute de Ucraina în grupă au fost fără gol încasat

• Scoția a pierdut prima deplasare din această grupă, 0-3 pe terenul Irlandei

• Ucraina este una dintre cele mai eficiente formații din actuala ediție de Liga Națiunilor, 10 goluri înscrise din 21 de șuturi expediate pe poartă.

Pe Superbet, cota pentru Pariu fără Egal (DNB) Ucraina este @1.60. 

------------------

Ucraina U21 - Slovacia U21 se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în manșa decisivă a play-off-ului pentru calificarea la Campionatul European din 2023, competiție organizată de România

Ucraina are o nouă generație bună de tineret. Trupa condusă de Ruslan Rotan a încheiat pe locul secund grupa de calificare, cu un punctaj record, de 23 de puncte. A fost depășită de Franța U21, dar le-a lăsat în spate pe Serbia U21, Insulele Feroe U21, Macedonia de Nord U21 și Armenia U21. A obținut astfel biletul pentru play-off, iar sorții i-au scos-o în cale pe Slovacia U21. Nucleul lotului este format din fotbaliști de la cei doi granzi, Dinamo Kiev și Sahtior. 

Slovacii s-au clasat pe poziția secundă într-o grupă cu reprezentativele similare din Spania, Irlanda de Nord, Lituania și Malta. Acolo ar fi trebuit să evolueze și Rusia U21, dar a fost exclusă de UEFA din cauza războiului declanșat de Vladimir Putin. Dacă lotul Ucrainei U21 este format din fotbaliști care evoluează în competiția internă, cel al Slovaciei U21 are în componență mulți stranieri, în frunte cu starul Tomas Suslov, de la FC Groningen.  

• meciul tur dintre Slovacia U21 și Ucraina U21 s-a încheiat 3-2 pentru slovaci

• 18-13 pentru Slovacia U21 a fost raportul ocaziilor de gol în partida tur. În ceea ce privește șuturile pe poartă, bilanțul a fost 10-8

• 18 goluri a înscris Slovacia U21 în cele 8 meciuri din grupa de calificare

• Ucraina U21 a fost la fel de spectaculoasă în preliminarii, 20 de reușite în 10 partide

• ultimele 5 meciuri disputate de Ucraina U21 au fost GG4+.

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează SAU peste 2.5 goluri înscrise în meci este @1.47. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 4 al îndrăgitului proiect PIRAMIDA și am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, iar acum voi miza pe pariul 4 tot profitul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

ATENȚIE: din moment ce am scris foarte clar că mizez tot profitul acumulat, este clar că am retras miza inițială și nu risc absolut nimic din buzunarul meu.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ucraina vs Scoția
Pronostic:
Ucraina DNB
Cota
1.00
Ucraina U21 vs Slovacia U21
Pronostic:
GG sau 3+ goluri
Cota
1.47
Cota finala: 1.47
Profit: 4.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro