Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Spania

BETFAIR EXCHANGE

Portugalia și Spania dispută astăzi, de la ora 21:45, meciul decisiv al grupei A2 din Liga Națiunilor. 

Portugalia, câștigătoarea primei ediții de Liga Națiunilor, are o șansă importantă și în acest an. Lusitanii conduc grupa înaintea partidei decisive. Au strâns 10 puncte, două peste Spania, așa că selecționerul Fernando Santos are inclusiv varianta egalului la îndemână. Moralul este unul ridicat. În urmă cu 3 zile, portughezii au obținut o victorie categorică în Cehia, scor 4-0. Surprinzător, a fost o partidă în care starurile din ofensivă, Cristiano Ronaldo, Leao sau Bernardo Silva nu au ieșit la rampă. Eroul puțin probabil a fost Dalot, fundașul lui Manchester United, cu o dublă. Fernando Santos are la dispoziție toate vedetele cotate la 938 de milioane de euro pentru acest meci. Chiar și pe golgeterul all-time Cristiano Ronaldo, deși acesta a suferit o lovitură la față contra Cehiei.

cota2.ro

Spania a fost învinsă acasă de Elveția în urmă cu 3 zile, scor 1-2, și a dat cu piciorul avantajului pe care îl avea în grupă. Acum, formația lui Luis Enrique are nevoie obligatorie de victorie. Există semne de îngrijorare în ceea ce privește eficiența ofensiva. „Furia Roja” practică deja clasicul joc de tiki-taka, pasează fantastic, dar are probleme în ultima treime. Exact asta s-a întâmplat și în fața elvețienilor. Ținut pe bancă meciul trecut, Alvaro Morato este văzut astăzi ca un salvator în presa spaniolă. 

Portugalia și Spania au remizat, scor 1-1, în meciul tur din grupă. Alte informații și statistici interesante: 

• 2-2 a fost raportul șuturilor pe poartă în meciul tur

• ultimele 5 meciuri directe dintre Portugalia și Spania s-au încheiat la egalitate

• 69.40% este posesia medie a Spaniei în actuala ediție de Liga Națiunilor, mai mare decât a oricărei alte combatante. Portugalia este o echipă mai reactivă, cu o posesie de 53.6%

• 69 de ocazii de gol și-a creat Portugalia în primele 5 runde. Spania a avut 48 de oportunități

• Spania are două remize în cele 5 partide disputate în grupă

• 938.00 de milioane de euro valorează lotul Portugaliei prezent la acastă acțiune. Cel al Spaniei are o valoare apropiată, 790 de milioane de euro.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final în Portugalia - Spania este @3.35. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Portugalia vs Spania
Pronostic:
X
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 4.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro