Ponturi Pariuri Tenis Sebastian Korda vs Maxime Cressy

BETANO

Duel 100% american în turul secund la Tel Aviv, turneu desfășurat în sală, între Sebastian Korda și Maxime Cressy. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

La doar 22 de ani, Sebastian Korda este deja o certitudine în circuitul masculin, se află pe locul 44 ATP și toți specialiștii îi văd un viitor strălucit.Acesta a atins maximul de formă anul trecut, însă ascensiunea i-a fost stopată de accidentarea de la US open 2021 când a fost nevoit să abandoneze în fața lui Badilashvili. De la revenire, acesta nu a mai fost chiar la același nivel, iar anul acesta rezultatele lui au fost mai degrabă sub așteptări. Are semifinale la Estoril, sferturi la Washington și victorii cu Alcaraz, Auger Aliassime sau Tiafoe. Deși este înalt, la 1.96 Korda este destul de rezervat la serviciu în ultimul timp. Are 5 partide consecutive în care a trimis maxim 5 ași, iar în primul tur contra lui Ilkel nu a trimis nici măcar un as. 

Maxime Cressy este favoritul nr.4 la acest turneu și unul dintre cei mai buni jucători pe suprafețe rapide din lume. Are anul acesta titlu la Newport, finală la Eastbourne, iar la Wimbledon l-a eliminat în primul tur pe Felix Auger Aliassime. La 1.98 m înălțime are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, iar pe suprafețele rapide își pune această armă perfect in valoare, servind mai mereu mulți ași, însă înregistrând și multe duble greșeli. La US Open a suferit o accidentare fiind nevoit să abandoneze împotriva lui Fucsovics.  

Suprafața de la Tel Aviv nu este chiar atât de rapidă, iar linia de ași și duble greșeli mi se pare fixată mult prea sus. Maxime Cressy vine după o pauză de o lună și nu stiu cât de bine este refăcut, în timp ce Korda nu excelează la serviciu. Merg pe under 27.5 ași + duble greșeli.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sebastian Korda vs Maxime Cressy
Pronostic:
Sub 27.5 ași + duble greșeli
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 8.10
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro