Ponturi Pariuri Fotbal Viitorul Tg. Jiu vs Dinamo

BETFAIR EXCHANGE

Până să facem trecerea de la Liga Națiunilor la meciurile din campionat, oferta caselor de pariuri rămâne una decentă cu partide din faza de calificare în noul format al Cupei României. Dinamo București merge la Târgu Jiu pentru reeditarea duelului din Liga 2, cu ACS Viitorul. În meciul de campionat, gorjenii s-au impus, tot pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

După două înfrângeri la rând în Liga 2, Dinamo și-a mai refăcut moralul în partida din Cupa României cu Tunari. Bucureștenii pregătiți de Ovidiu Burcă s-au impus la scor de neprezentare, 3-0, asta după ce, cu câteva zile înainte, pierduseră derby-ul cu CSA Steaua, pe Arena Națională, 1-2.

cota2.ro

Gazdele din Târgu Jiu traversează o perioadă foarte bună, cu 4 victorii consecutive. ACS Viitorul a trecut în campionat de Șelimbăr, 1-0, Poli Timișoara, 1-0 și Progresul Spartac, 1-0, pentru ca în meciul de Cupa României să se dea drumul și la spectacol ofensiv: calificare după 120, în fața celor de la Flacăra Horezu, scor 3-2.

Cum Viitorul Târgu Jiu n-a evoluat niciodată în Liga 1, iar Dinamo e la primul sezon în eșalonul secund, întâlnirea din Liga 2, din această vară, a fost prima ”directă” dintre cele două cluburi. Dragu (56) și Micle (85) au fost cei care au marcat golurile victoriei pentru gorjeni în duelul cu Dinamo, într-o partidă mult peste media competiției din Liga 2, cu multe ocazii mari de gol și faze spectaculoase.

  • 12 goluri a încasat Dinamo în 7 etape din campionat;
  • 2 victorii și 5 înfrângeri au dinamoviștii în Liga 2;
  • 6 goluri marcate are ACS Viitorul în 7 meciuri;
  • 5 goluri a primit formația din Târgu Jiu în acest sezon de Liga 2 - printre cele mai bune defensive din campionat.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Viitorul Tg. Jiu vs Dinamo
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
2.14
Cota finala: 2.14
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro