Ponturi Pariuri Fotbal Honka vs HJK Helsinki

BETFAIR EXCHANGE

Pentru ziua de joi ne facem temele și mergem în Finlanda, acolo unde avem în desfășurare playoff-ul din Veikkausliiga, prima divizie a fotbalului finlandez. Liderul HJK Helsinki se deplasează pe terenul celor de la Honka, formație aflată pe poziția a 3-a, cea care permite calificarea în preliminariile din Conference League.

Diferența dintre playoff-ul din Finlanda și playoff-ul din Liga 1 este aceea că finlandezii nu înjumătățesc punctele și nici nu elimină golaverajul. Astfel HJK a intrat cu 49 de puncte în playoff, a bifat o victorie în prima rundă cu SJK, 2-1, iar acum s-a distanțat la 5 puncte, măcar pentru moment, de KuPS, principala contracandidată la titlu în acest sezon.

cota2.ro

Honka a prins și ea playoff-ul, dar gazdele de azi sunt într-o formă foarte slabă și n-au victorie în ultimele 3 etape de campionat. Mai mult, vin și după două înfrângeri consecutive.

  • Honka este cea mai ofensivă echipă din Finlanda în acest sezon - a marcat 45 de goluri în 22 de meciuri.
  • HJK Helsinki are 36 de goluri înscrise în 23 de meciuri;
  • La nivel de goluri primite, cele două echipe stau cam la fel - 19 goluri a încasat HJK, în timp ce Honka a primit 21 de goluri.

În sezonul regular, HJK a câștigat ambele dueluri cu Honka. A fost 1-0 la Helsinki și victorie cu 2-1 în deplasarea din Espoo, orașul unde Honka își joacă meciurile de pe teren propriu.

  • Tapiolan Urheilupuisto este stadionul celor de la Honka - 6.000 de locuri capacitate;
  • 3 dintre ultimele 5 dueluri directe au produs minimum 3 reușite.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Honka vs HJK Helsinki
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 13.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro