Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Nuno Borges

BETANO

Am găsit un pont interesant în turul secund la Sofia, pentru partida dintre Jannik Sinner și Nuno Borges.  Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Jannik Sinner este la doar 21 ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu. Jannik are deja 6 titluri ATP în palmares, a intrat în top 10 și a învins mai toți jucătorii de top ai lumii, fiind prezent anul trecut la Turneul Campionilor. Italianul este foarte puternic atât fizic cât și mental, fiind extrem de matur pentru vârsta sa. Aici este principalul favorit, iar anul acesta a câștigat titlul de la Umag și a pierdut în sferturi la Wimbledon și US Open după partide dramatice cu Djokovic și Alcaraz. 

cota2.ro

Nuno Borges este un jucător portughez de 25 ani, aflat pe locul 93 ATP. El se află pe cea mai înaltă poziție din cariera sa grație titlului câștigat la Challenger-ul de la Barletta la începutul anului, însă per total în 2022 a jucat bine. A ajuns pe tabloul principal la Roland Garros, Wimbledon și US Open, trecând de fiecare dată 3 tururi de calificări. La turneul american a trecut chiar de primul tur, fiind eliminat greu în decisiv de chinezul Yibing Wu. Deși preferă zgura, Borges este bun și pe hard, având un serviciu puternic.

Este clar că Jannik Sinner este mare favorit, însă Nuno Borges nu este un jucător chiar atât de slab pe cât o arată cotele. Italianul a avut multe probleme medicale anul acesta, iar pe hard nu a excelat niciodată. Cred că handicapul de 6 game-uri este destul de greu de acoperit.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Nuno Borges
Pronostic:
Nuno Borges +5.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro