Ponturi Pariuri Tenis Constant Lestienne vs Maxime Cressy

BETANO

Încheiem o nouă lună profitabilă, a 7-a consecutivă de când vă ofer pronosticuri din tenis.

Astăzi avem un pont pentru meciul din sferturile de finală de la Tel Aviv dintre Constant Lestienne și Maxime Cressy. 

cota2.ro

Constant Lestienne este un jucător francez de 30 ani, aflat pe locul 68 ATP. Deși este spre finalul carierei, el se află la apogeul acesteia, reușind în premieră anul acesta să intre în top 100 ATP. Lestienne are un an extraordinar, cu 3 turnee Challenger câștigate, Malaga, Pozobianco și Vancouver, dar și cu o finală pierdută la Segovia . Practic, din luna Iulie, francezul are 20 victorii din 24 partide disputate. Aici a trecut de Mannarino și Ruusuvori, jucători superiori cel puțin pe hârtie.  

Maxime Cressy este unul dintre jucătorii mei favoriți, unul dintre puținii care încă joacă serviciu-vole, bineînțeles atunci când nu trimite as sau nu comite dublă greșeală. Americanul este favorit nr.4 aici și vine după o pauză de o lună generată de accidentarea suferită la US Open. Are anul acesta titlu la Newport, finală la Eastbourne, iar la Wimbledon l-a eliminat în primul tur pe Felix Auger Aliassime. La 1.98 m înălțime are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, iar pe suprafețele rapide își pune această armă perfect in valoare, servind mai mereu mulți ași, însă înregistrând și multe duble greșeli. În primul tur a jucat foarte bine contra lui Korda, servind 14 ași și 7 duble greșeli.

Maxime Cressy este un jucător care își axează tot jocul pe serviciu, neexistând diferențe mari între primul și al doilea. El riscă foarte mult, însă de multe ori îi iese având de regulă foarte mulți ași. Limită de 5.5 ași în primul set pare usor de de depășit. În primul tur contra lui Korda a avut 8 ași în primul set


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Constant Lestienne vs Maxime Cressy
Pronostic:
Maxime Cressy- peste 5.5 ași în primul set
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro