Ponturi Pariuri Fotbal Paderborn vs Darmstadt

BETFAIR EXCHANGE

Paderborn și Darmstadt se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 10 din liga secundă a Germaniei. Paderborn este un club cu un traseu sinuos în ultimii ani. În 2015 retrograda din Bundesliga. Urmau clasări rușinoase în ligile 2 și 3, de fiecare dată pe 18, și o cădere sportivă în al patrulea eșalon. A fost salvată de insolvența lui TSV 1860 Munich, apoi a început revenirea spre top. În 2019 ajungea din nou pe prima scenă, dar nu reușea să se mențină. Acum, echipa este pregătită de managerul polonez Lukas Kwasniok, un adept al sistemului 4-3-3 și al unui fotbal ofensiv. Rezultatele în debutul sezonul sunt excelente. Paderborn a strâns 19 puncte și ocupă poziția secundă în campionat. 

Și Darmstadt este un club care și-a propus promovarea în actuala stagiune. Ar fi o revenire în Bundesliga după 6 sezoane petrecute în liga secundă. Deși nu are cel mai valoros lot, managerul german Torsten Lieberknecht menține echipa pe podium până în acest punct al campionatului, locul 3, cu 18 puncte obținute în 9 etape. Lieberknecht și-a lăudat adversara în conferința de presă, a numit-o „cea mai bună echipă din campionat”, dar a transmis că nu concepe să nu revină cu cel puțin un punct acasă. Îl ajută și faptul că și-a recuperat aproape toți fotbaliștii acidentați în pauza dedicată meciurilor internaționale. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Paderborn - Darmstadt: 

• Paderborn are de departe cel mai bun atac din liga secundă, 25 de goluri înscrise. Darmstadt are a 3-a ofensivă, 17 reușite

• ambele sunt vulnerabile în defensivă, câte 10 goluri primite în primele 9 runde

• Paderborn a câștigat toate cele 5 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon. A marcat un total de 20 de goluri în această serie

• ultima deplasare a lui Darmstadt a fost un adevărat regal, 3-3 pe terenul lui Kaiserslautern

• Paderborn are 2 fotbaliști în top 3 marcatori din campionat: Platte (6 goluri și 3 pase) și Pieringer (5 goluri și 2 pase)

• Paderborn conduce toate ierarhiile ofensive din liga secundă germană: 18.33 ocazii de gol/meci și 8.00 pe poartă/partidă.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3.0 goluri în regim asiatic este @1.81, dar vă recomand o valoare minimă de 2.00!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Paderborn vs Darmstadt
Pronostic:
peste 3 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro