Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.20

Superbet

Standard Liege și Seraing se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 10 din prima ligă a Belgiei. Standard Liege vine după cel mai slab sezon din istoria recentă a clubului, o clasare rușinoasă pe locul 14. Instalarea norvegianului Ronny Deila pe bancă a schimbat în bine lucrurile, iar fanii speră inclusiv la o revenire în cupele europene. Lotul este unul cotat la peste 47 de milioane de euro. Din el face parte și internaționalul român Denis Drăguș. Acesta traversează o formă bună, 3 goluri până în acest punct al sezonului. 

Dacă Standard este un club cu o istorie măreață, 10 titluri cucerite, Seraing, adversara de astăzi, nu se poate lăuda cu vreo performanță. Anul trecut s-a salvat in-extremis de la retrogradare, câștigând cu 1-0 dubla pentru menținerea în primul eșalon contra lui RWDM 47. Nici venirea experimentatului antrenor José Jeunechamps nu a schimbat foarte mult situația. După primele 9 runde din actuala stagiune, Seraing a strâns doar 6 puncte și ocupă antepenultima poziție. 

cota2.ro

• Standard Liege vine după 4 victorii consecutive. În ultima rundă a reușit o victorie categorică, scor 3-0, chiar în fața campioanei Club Brugge

• 15 goluri a înscris Standard Liege în primele 9 etape. Seraing a punctat doar de 8 ori

• Seraing are cea mai slabă defensivă din campionat, 18 goluri primite

• 12.78 ocazii de gol/meci și-a creat Standard Liege în acest sezon. Seraing are cea mai slabă medie, 9.11 oportunități/partidă

• Seraing a expediat doar 2.67 șuturi pe poartă/meci, ultimul loc în Belgia. Standard are o medie de 4.89 execuții cadrate/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Standard Liege este @1.57.

--------------------

Athletic Bilbao și Almeria sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 7 din La Liga. Athletic Bilbao l-a numit antrenor în această vară pe Ernesto Valverde, a reușit să îl readucă pe Ander Herrera de la PSG și s-a tranformat într-o candidată serioasă la top 4 în Spania. A strâns 13 puncte în primele 6 runde, ocupând poziția a 4-a. Vedetele formației în acest debut de sezon sunt frații Williams. Inaki a ajuns la 239 de meciuri consecutive jucate în campionat, un record absolut uluitor, iar fratele mai mic Nico vine cu un moral excelent. El a pasat decisiv la golul prin care Spania a învins Portugalia și s-a calificat în semifinalele Nations League. 

Nou-promovata Almeria are obiectiv rămânerea pe prima scenă. Conducerea a cumpărat fotbaliști de 37 de milioane de euro, dar Rubi încă nu a avut timp să omogenizeze lotul. Managerul spaniol are și ghinion cu accidentările, cel puțin 5 fotbaliști fiind incerți pentru disputa de astăzi. În primele 6 runde, Almeria a strâns doar 4 puncte. Se clasează pe 16. 

• Almeria este victima favorită a lui Athletic Bilbao. Bascii au câștigat 7 din ultimele 8 meciuri directe

• 12 goluri a marcat Athletic Bilbao în acest sezon. A încasat doar 4, a doua cea mai bună defensivă

• Almeria a înscris 4 goluri în primele 6 etape. Vine după 3 partide consecutive fără reușită

• 237.00 de milioane de euro valorează lotul lui Athletic Bilbao. Cel al Almeriei este cotat la 87.00 de milioane.

• 16.67 ocazii de gol/meci și-a creat Athletic Bilbao în acest sezon. Doar Barcelona și Real Madrid îi sunt superioare. Almeria are o medie modestă, 10.33 oportunități/partidă. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Athletic Bilbao este @1.40. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 4 a îndrăgitului proiect PIRAMIDA unde am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, miză pe care am retras-o după câștigarea pariului 3, iar acum voi miza pe pariul 4 tot profitul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Standard Liege vs Seraing
Pronostic:
1
Cota
1.57
Bilbao vs Almeria
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro