Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs Bayer Leverkusen

BETFAIR EXCHANGE

Bayern Munchen și Bayer Leverkusen se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 8 din Bundesliga. Gluma s-a îngroșat în cazul campioanei Bayern Munchen, așa că Julian Nagelsmann trebuie să găsească urgent soluții. Bavarezii vin după 4 meciuri consecutive fără victorie în Bundesliga și ocupă doar locul 5, cu 12 puncte, la 5 lungimi în spatele surprinzătorului lider Union Berlin. Bayern a demonstrat însă ce poate în Liga Campionilor, acolo unde a obținut două victorii cu 2-0 în fața lui Inter și a Barcelonei. Nagelsmann are vești bune și în ceea ce privește lotul. Apărătorul Lucas Hernandez este singurul fotbalist accidentat în acest moment. Inclusiv extrema Kingsley Coman și-a revenit și s-a antrenat alături de echipă în ultimele zile. 

Gerardo Seoane, managerul lui Bayer Leverkusen, nu este la fel de norocos ca omologul lui. Amine Adli, Exequiel Palacios și Florian Wirtz sunt accidentați și indisponibili pentru această partidă. Antrenorul elvețian se află sub presiune din cauza startului nefast de sezon. „Farmaciștii” au obținut doar 5 puncte în primele 7 runde și ocupă prima poziție deasupra liniei retrogradării. La fel ca în cazul lui Bayern, situația este mai bună în grupele Ligii Campionilor. Bayer a învins-o pe Atletico Madrid în meciul precedent și este în cărți pentru calificarea în optimile de finală.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Bayern Munchen - Bayer Leverkusen: 

• ambele meciuri directe de sezonul trecut au fost GG: un 1-1 și o victorie cu 5-1 a lui Bayern Munchen

• 19 goluri a înscris Bayern în primele 7 runde, de departe cel mai bun atac din Bundesliga

• 3.00 este media golurilor în meciurile lui Bayer Leverkusen din acest sezon. În cazul lui Bayern, media este și mai ridicată, 3.60 goluri/partidă

• ultimele 2 meciuri disputate de Bayern Munchen pe teren propriu au fost GG

• Bayern are cea mai ridicată medie a ocaziilor de gol din primele 5 ligi europene, 23.00 de oportunități/partidă. Leverkusen ocupă locul 3 în Bundesliga la acest aspect, 14.14 ocazii/meci

• Bayern e prima și în ierarhia șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, 9.57/meci.

Pe Betfair Exchange, cota pentru victoria lui Bayern Munchen și ambele formații marchează (1&GG) este @2.34


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bayern Munchen vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
2.34
Cota finala: 2.34
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro