Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs FC Voluntari

Superbet

Universitatea Craiova - FC Voluntari

De la ora 21:00, Universitatea Craiova primeste vizita celor de la FC Voluntari in deschiderea etapei cu numarul 12 din Superliga. Ambele echipe vin dupa victorii in etapele precedente. Universitatea Craiova a invins-o pe FCSB cu scorul de 2-1, iar FC Voluntari a invins-o pe U Craiova 1948 cu 1-0. In ultimele 5 meciuri directe jucate pe ”Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova s-a impus de fiecare data, iar in 4 din cele 5 meciuri a reusit sa puncteze de minim 2 ori, fiecare aceste partide incheindu-se cu minim 3 goluri marcate.

cota2.ro

Chiar daca nu s-au calificat in grupele UEFA Conference League, cei de la Universitatea Craiova au crescut destul de mult in ofensiva dupa venirea lui Mirel Radoi pe banca tehnica. In partida de astazi, Koljic si Ivan vor lipsi din motive medicale, iar Markovic se pare ca va fi jucatorul titular in ofensiva. La Voluntari, Ciobotariu nu are mari probleme de lot, iar tehnicianul oaspetilor poate alinia un prim 11 competitiv. Meciul nu va fi deloc usor pentru gazde, ba din contra, eu cred ca cei de la Voluntari pot marca in aceasta seara, avand in vedere ca au doi atacanti extrem de buni, Nemec si Damascan. Revenind la Markovic, nu stiu cat plus poate aduce in ofensiva, acesta avand destul de multe stangacii in unele meciuri. Mijlocul arata bine la ambele echipe, asa ca fazele fixe vor fi foarte importante.

De cand a venit la Craiova, Bogdan Mitrea, fundasul transferat de la Sepsi, a aratat maturitate in joc si arata ca un lider. Acesta, pe langa faptul ca urca foarte bine la cornere si faze fixe, executa de o maniera impresionanta loviturile libere, fiind principalul executant al acestora, dar si al loviturilor de la 11 metri. Avand in vedere aceste aspecte, un sut pe poarta al acestuia e cotat la Superbet la 2.05, o cota care merita atentie si pe care eu am ales sa o joc cu o miza medie.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Universitatea Craiova vs FC Voluntari
Pronostic:
Bogdan Mitrea 1+ suturi pe poarta
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro