Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Tottenham

Superbet

Ziua de sâmbătă se deschide cu un derby de mare încărcătură în Premier League! Arsenal și Tottenham se întâlnesc într-un nou episod din derby-ul Nordului Londrei, iar încleștarea dintre Arteta și Conte ne poate aduce o cotă mare câștigătoare de pe urma unui pariu special.

Duelul dintre Arsenal și Tottenham se va desfășura pe Emirates, arena ”tunarilor”, iar fluierul de start este programat devreme, de la 14:30, ora României.

cota2.ro

Arsenal și Tottenham au un start foarte bun de campionat. După 7 etape, Arsenal încă ocupă prima poziție din Premier League, cu 18 puncte, în timp ce Tottenham se află pe locul 3, la egalitate de puncte cu Manchester City (17 pct).

Chiar dacă e pe primul loc, Arsenal totuși e singura din top 3 care a simțit gustul înfrângerii. Trupa lui Arteta a ratat complet derby-ul cu Manchester United, asta în timp ce City și Tottenham au 5 victorii și 2 remize în primele 7 runde, reușind să nu cedeze niciun meci în acest debut stagional.

Chiar dacă se joacă după 2 săptămâni de pauză competițională, ambii tehnicieni au în continuare mari bătăi de cap cu jucători cheie care încă nu sunt complet refăcuți:

  • Zinchenko, Smith Rowe, Elneny, Cedric și Partey au șanse minime să fie refăcuți pentru acest duel și, mai mult ca sigur, vor rata duelul cu Tottenham;
  • Conte încă nu știe dacă se poate baza pe căpitanul Lloris, cu probleme musculare, dar nici pe Davies, Moura sau Kulusevski, toți cu probleme medicale și cu antrenamente lipsă în ultima perioadă.

În sezonul trecut, cele două formații și-au împărțit succesele, fiecare grupare reușind să se impună în fața propriilor fani. Arsenal a câștigat meciul de pe Emirates, scor 3-1, în timp ce Spurs și-a luat revanșa la retur, 3-0.

Așa cum spuneam, mizăm pe faptul că va fi un derby echilibrat și, în același timp, și un derby extrem de încins. Sunt șanse puține ca în Premier League să curgă cu cartonașe, așa că nu mergem în zona avertismentelor cu pariul, dar chiar și-așa vom avea nevoie de ajutorul arbitrului Anthony Taylor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arsenal vs Tottenham
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Arsenal
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro