Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.02

BETFAIR SPORTSBOOK

Ziua de sâmbătă propune meciuri interesante în mai toate campionatele importante ale Europei, iar noi am ales 3 jocuri care se anunță spectaculoase pentru a face un bilet câștigător în zona de goluri marcate.

Vizităm Premier League, Serie A și La Liga pentru a alege câte un meci din fiecare competiție. La final, dacă totul va decurge conform planului, vom prinde o cotă finală care va depăși cu puțin triplajul.

cota2.ro

LIVERPOOL - BRIGHTON (17:00) - Liverpool e în revenire de formă în campionat, după un start complet ratat. Trupa lui Klopp a strâns 7 puncte în ultimele trei etape și a urcat până pe locul 8. Dincolo, Brighton e surpriza acestui debut de campionat, alături de Fulham, iar ”pescărușii” s-au cocoțat până pe locul 4, cu 13 puncte strânse în 6 runde, cu 4 mai mult decât adversara de azi.

Totuși, Brighton și-a cedat antrenorul, iar în locul lui Potter, plecat între timp la Chelsea, a venit Robert De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, printre altele, dar și antrenor la Sassuolo și Șahtior Donețk.

  • 4 goluri a produs ultima întâlnire directă de pe Anfield, iar Liverpool va dori cu siguranță s-o mai și bată pe Brighton pe teren propriu, asta după ce ”pescărușii” i-au încurcat pe ”cormorani” la ultimele două vizite.

SEVILLA - ATLETICO MADRID (19:30) - Runda a 7-a din La Liga propune un meci între două echipe cu pretenții de Liga Campionilor, dar care nu traversează chiar cea mai bună perioadă. Sevilla e într-un picaj alarmant, cu o singură victorie în primele 6 etape, și cu corecție primită de la Barcelona (0-3), dar și cu alte două înfrângeri bifate în acest debut de sezon, una dintre ele fiind cu modesta Almeria (1-2). Lopetegui e sub presiune și trebuie să scoată neapărat un rezultat pozitiv în fața lui Simeone pentru a-și păstra funcția sub lacătul siguranței.

Nici Atletico Madrid nu vine prea veselă la acest duel. Ateti a pierdut derby-ul orașului Madrid cu Real, scor 1-2, și încearcă să se împace cu fanii în deplasarea de la Sevilla. Atletico e pe locul 7, cu 10 puncte, la 8 puncte distanță de liderul Real Madrid.

  • 10 dintre ultimele 11 meciuri au adus minimum două goluri între Sevilla și Atletico.

INTER - AS ROMA (19:00) - Fierbe Meazza la revenirea lui Jose Mourinho. ”Specialul” se întoarce din postura de adversar al echipei unde a scris istorie, iar revenirile sale pe terenul lui Inter au fost întotdeauna emoționante. Totuși, chiar dacă e iubit de fanii lui Inter, asta nu înseamnă că Mourinho nu va face tot ce-i stă în puteri pentru a duce toate punctele la Roma. Echipa din Capitală e pe locul 6, cu 13 puncte, în timp ce Inter e o treaptă mai jos, pe 7, cu 12 puncte.

Ambele formații vin după înfrângeri în ultima etapă de campionat. Inter a cedat la Udinese, 1-3, în timp ce Roma a pierdut, acasă, cu Atalanta (0-1).

Așadar, la nivel de motivație, avem în față două echipe dornice să recupereze punctele pierdute în ultima rundă și să păstreze contactul cu primele 5 clasate din Serie A.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Liverpool vs Brighton
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.60
Sevilla vs Atletico Madrid
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.45
Inter vs AS Roma
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 3.02
Profit: 20.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro