Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.79

Superbet

CFR Cluj și Petrolul se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 12 din SuperLiga României.CFR Cluj a început cursa de recuperare spre vârful ierarhiei. Are 3 victorii consecutive, iar dacă își câștigă cele două restanțe urcă pe prima poziție. Apele s-au liniștit după conflictul dintre patronul Ioan Varga și antrenorul Dan Petrescu. Pauza internațională a fost benefică pentru „feroviari”, transferurile din ultima lună putând fi angrenate în sistemul „Bursucului”. Acesta a transmis că nu va menaja niciun fotbalist în vederea meciului de joi, cu Slavia Praga, din Conference League. Este o premieră în actuala stagiune. 

Nou-promovata Petrolul este în pierdere de turație. Vine după două eșecuri consecutive, 1-2 cu Hermannstadt și 1-3 cu Farul, și a coborât până pe locul 6, cu 17 puncte. Antrenorul Nicolae Constantin are o absență importantă în defensivă, compartimentul care a dus greul în acest debut de sezon. Huja este suspendat. O veste bună ar fi revenirea în lot a lui Constantin Budescu. „Decarul” ar putea să joace doar câteva minute, nefiind complet refăcut.

cota2.ro

• CFR Cluj a câștigat fără să primească gol ultimele 3 meciuri: 4-0 cu Voluntari, 2-0 cu Universitatea Craiova și 1-0 cu FC Argeș 

• CFR Cluj a marcat 16 goluri în cele 9 meciuri jucate în acest sezon. Petrolul a punctat de 11 ori în 11 partide.

• 4.00 cornere/meci a obținut CFR Cluj în acest sezon. Petrolul are cea mai mică medie din SuperLigă, doar 2.6 lovituri de la colțul terenului/partidă

• 29.18 milioane de euro valorează lotul lui CFR Cluj. Cel al Petrolului este cotat la 8.80 milioane.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui CFR Cluj este @1.60 și o voi contabiliza ca și TREAPTA 1 a proiectului PIRAMIDA

---------------------------------

Napoli și Torino se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în etapa cu numărul 8 din Serie A. Napoli are un start excelent de sezon, iar fanii visează la al treilea titlu din istorie, primul după o pauză de 33 de ani. Formația antrenată de Luciano Spalletti este neînvinsă în primele 7 runde, a strâns 17 puncte și conduce clasamentul din Serie A. Rezultatele bune se datorează și campaniei reușite de transferuri din vară. Cea mai inspirată mutare se dovedește cea a georgianului Khvicha Kvaratskhelia, starul aflat pe numele tuturor în Peninsulă. Extrema în vârstă de 21 de ani a marcat deja 4 goluri și a oferit 2 pase decisive.

Torino vine după 3 sezoane modeste, toate încheiate în jumătatea secundă a ierarhiei din Serie A. Ivan Juric a fost confirmat pe bancă în această vară, dar și-a pierdut cei mai valoroși 2 jucători. Golgeterul Andrea Belotti a plecat la AS Roma, iar fundașul central Bremer a fost cumpărat de Juventus în schimbul sumei de 41 de milioane de euro. După 7 etape, Torino ocupă poziția a 9-a, cu 10 puncte. 

• Napoli a câștigat ambele meciuri directe disputate sezonul trecut contra lui Torino, ambele cu 1-0

• 14 meciuri consecutive fără eșec are Napoli în fața lui Torino. Nu a mai pierdut din martie 2015

• 19.43 ocazii de gol/meci și-a creat Napoli în acest sezon, lider detașat al acestei ierarhii în Serie A. Torino este printre codașe la acest aspect, 11.43 oportunități/partidă

• 59.40% este posesia medie a lui Napoli în acest sezon de Serie A

• 480.55 milioane de euro valorează lotul lui Napoli, potrivit Transfermarkt. Torino este cotaă la 151.66 milioane de euro

Pe Superbet, cota pentru Napoli câștigă oricare repriză este @1.28. 

-----------------

Mallorca și Barcelona se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 7 din La Liga. Mallorca este la al doilea sezon consecutiv pe prima scenă. Anul trecut s-a salvat in-extremis, clasare pe locul 16. Experimentatul Javier Aguirre are o misiune complicată și în actuala ediție, cu un lot modest, cotat la 65 de milioane de euro. În primele 6 runde, formația din Baleare a strâns 8 puncte și ocupă poziția a 10-a. 

FC Barcelona a avut o campanie furibundă de transferuri și nu concepe ratarea titlului. Venirea lui Robert Lewandowski pare lovitura de grație. Polonezul a înscris deja 8 goluri și a oferit două pase decisive în primele 6 etape, contribuind la parcursul aproape perfect al catalanilor. Trupa lui Xavi a obținut 16 puncte și este pe 2, imediat în spatele rivalei Real Madrid. 

• Barcelona a câștigat ambele meciuri directe disputate sezonul trecut cu Mallorca, scor 2-1 și 1-0

• 9 victorii consecutive are Barcelona în fața celor de la Mallorca

• Barcelona are cel mai bun atac din La Liga în acest sezon, 18 goluri marcate, dar și cea mai bună apărare, un singur gol primit în 6 etape

• Barcelona are cea mai mare posesie din La Liga, o medie de 66.20 procente

• Barcelona este lider în toate ierarhiile ofensive din Spania: 20.17 ocazii de gol/meci și 7.33 șuturi expediate pe spațiul porților adverse/partidă.

Pe Superbet, cota pentru victoria Barcelonei este @1.36.

Pariurile 2 și 3 vor fi contabilizate ca și TREAPTA 2 a proiectului PIRAMIDA pe care îl joc cu 2% din bugetul lunar de pariere.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Petrolul
Pronostic:
1
Cota
1.60
Napoli vs Torino
Pronostic:
Napoli câștigă oricare repriză
Cota
1.28
Mallorca vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.36
Cota finala: 2.79
Profit: 8.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro