Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Manchester United

Superbet

Runda a 9-a din Premier League este runda derby-urilor. Sâmbătă am avut confruntarea dintre Arsenal și Tottenham, clasicul derby din nordul Londrei, iar azi e agitația mare în Manchester.

Manchester City primește vizita lui Manchester United, într-o confruntare care, măcar în teorie, se anunță mai echilibrată decât au fost ultimele dueluri directe din trecutul apropiat.

cota2.ro

După un start complet ratat de sezon, Manchester United a prins din nou viteză și a bifat patru succese la rând în Premier League. Erik Ten Hag a făcut două mutări importante la nivel de prim ”11”, iar ”diavolii” au devenit mult mai competitivi. Căpitanul Maguire, cu tone de gafe în ultimele luni, a fost trecut pe banca de rezerve, iar cuplul de fundași centrali a devenit Varane - Martinez, în timp ce managerul olandez n-a ținut cont de statut nici în cazul lui Cristiano Ronaldo. CR7 a forțat plecarea în vară, iar acum e rezervă de lux în angrenajul lui United.

Dar vestea proastă pentru Manchester United e aceea că acum merg pe terenul lui Manchester City. Campioana Angliei e singura echipă neînvinsă în acest sezon, iar golaverajul este unul impresionant: 23 de goluri marcate în 7 meciuri și doar 6 goluri primite.

  • În sezonul trecut, City a câștigat ambele dueluri cu United. 2-0 pe Old Trafford și 4-1 pe Etihad.
  • Ultimul succes al lui United cu City e din martie 2021, când ”diavolii” câștigau, surprinzător, cu 2-0 pe terenul ”cetățenilor”
  • Stones și Laporte sunt absențele lui Guardiola pentru derby-ul orașului Manchester;
  • Ten Hag are multe bătăi de cap în ceea ce privește jucătorii valizi, după ce staff-ul medical n-a reușit să facă minuni cu Maguire, Martial, Rashford și Van de Beek - toți indisponibili momentan
  • Exceptând revenirea cu Palace, în toate meciurile câștigate în acest sezon Manchester City a avut avantaj încă de la pauză

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs Manchester United
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro