Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Marin Cilic

BETANO

Finala turneului hard indoor de la Tel Aviv îi aduce față în față pe Novak Djokovic și Marin Cilic, principalii favoriți la startul competiției.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus  

cota2.ro

Ajuns la 35 de ani, Novak Djokovic este un jucător care a marcat lumea tenisului, fiind considerat de mulți drept cel mai mare jucător din istorie, cu 88 titluri ATP câștigate, dintre care 21 de mare șlem. După un 2021 aproape perfect în care a câștigat 3 turnee de mare șlem, Nole a fost implicat în anumite controverse legate de vaccinare și război, acestea afectându-i concentrarea pe teren, fiind interzis la Australian Open precum și la toate turneele americane, inclusiv US Open. Și-a salvat sezonul prin titlul de la Wimbledon, însă per total rezultatele sale au fost sub așteptări, cu doar 2 titluri și o finală pierdută. Aici a trecut fără de Andujar, Pospisil și Safiulin, jucători din afara top 100.

Marin Cilic este un alt veteran al circuitului, care se apropie de finalul unei cariere foarte bune in care a câștigat 20 titluri ATP, a fost campion la US Open și finalist la Wimbledon și Australian Open. Cilic este un jucător experimentat, bun pe toate suprafețele care atunci când se simte bine poate avea rezultate excelente. Anul său a fost destul de bun și chiar dacă nu a câștigat vreun titlu, are semifinale la Roland Garros și Londra și optimi la Australian Open și US Open. Aici a trecut greu de Thiem în primul tur, a beneficiat de abandonul lui Broady, iar ieri l-a învins pe Lestienne. 

Cei doi jucători se cunosc foarte bine, fiind a 22-a întâlnire directă între ei, sârbul având un avantaj 19-2. Odată cu trecerea anilor ei riscă mult mai mult la serviciu, de aceea numărul așilor dar și cel al dublelor greșeli a crescut constant. Fiind totuși o finală linia propusă pentru numărul de duble greșeli mi se pare fixată mult prea jos, în condițiile unor jucători care își pierd destul de greu serviciul și pot oferi o partidă lungă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Marin Cilic
Pronostic:
Peste 4.5 duble greșeli
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.75
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro