Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

BETANO

Lazio - Spezia

Lazio si Spezia se intalnesc astazi in primul meci al zilei din Serie A. Gazdele ocupa in acest moment locul 6, insa cu un succes ar urca pana pe podium. Spezia e in acest moment pe locul 12, insa in deplasare nu se descurca deloc bine, acestia reusind ”performanta” de a nu acumula nici macar un punct in cele 3 partide pe teren strain. Mai mult decat atat, Spezia a primit numai putin de 6 goluri in cele 3 deplasari din acest sezon si nu a punctat nici macar o data. Lazio s-a impus de fiecare data in cele 5 partide directe, iar astazi e mare favorita sa castige si a 6-a confruntare.

cota2.ro

Troyes - Reims

Partida dintre Troyes si Reims se joaca azi de la 16:00 in Ligue. Cele doua echipe au doua defensive extrem de fragile, fiecare avand o medie de peste 2 goluri primite/meci. Deasemenea, ambele echipe au si o medie de peste 1 gol marcat/meci, iar in 9 din ultimele 10 meciuri directe s-au marcat minim 2 goluri. Troyes e o echipa care in general marcheaza pe propriul teren, dovada cele 13 reusite in ultimele 6 meciuri de ”acasa”. Troyes i-a marcat lui Reims cel putin un gol in ultimele 7 meciuri de pe ”Stade de l'Aube” si nu vad de ce nu ar reusi si azi acelasi lucru.

Ajaccio - Clermont

Ultimul meci de pe biletul de cota 2 este tot o confruntare din Ligue 1, anume Ajaccio - Clermont. Ajaccio e lider la capitolul cartonase cu numai putin de 25 incasate, dintre care 2 rosii. Clermont a acumulat si ea numai putin de 16 cartonase in primele 8 etape, o medie de 2 cartonase/meci. Statisticile ne indruma catre un duel cu multe cartonase, iar pronosticul ”Peste 2.5 cartonase” se incadreaza perfect la biletul de astazi, mai ales ca acest deznodamant l-am intalnit si in ultimele 6 meciuri directe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lazio vs Spezia
Pronostic:
Lazio castiga minim o repriza
Cota
1.27
Troyes vs Reims
Pronostic:
Troyes marcheaza
Cota
1.34
Ajaccio vs Clermont
Pronostic:
Peste 2.5 cartonase
Cota
1.20
Cota finala: 2.04
Profit: 5.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro