Ponturi Pariuri Tenis Laslo Djere vs Andrey Rublev

BETFAIR EXCHANGE

Ultima partidă a zilei la Nur Sultan, turneu hard indoor îi pune față în față pe Laslo Djere și Andrey Rublev. Mai jos aveți detalii despre cei doi jucători precum și pronosticul propus.

Laslo Djere este un jucător sârb de 26 ani, aflat momentan pe locul 76 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 25-75. El este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult și are cele mai bune rezultate ale carierei, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. Surprinzător totuși, anul acesta și-a îmbunătățit considerabil și jocul pe hard reușind să ajungă în finală la Winston Salem, după un traseu însă relativ ușor. Aici vine din calificări după ce a trecut de Istomin și Celikbilek.

cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 24 ani, clasat pe locul 9 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul acesta a fost bun, având numai puțin de 3 turnee câștigate, la Dubai, Marseille și Belgrad, dar și semifinale la Indian Wells și Rotterdam. Andrey lovește foarte puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Vine aici după sferturile de finală de la US Open unde a pierdut cu Tiafoe.

Cei doi s-au întâlnit în primul tur la US Open acolo unde Rublev a avut o partidă mult mai grea decât se aștepta, cedând 2 seturi. De data asta cred că lucrurile vor sta diferit și nu îl văd cu prea multe șanse pe sârb. Rublev are rezultate foarte bune pe hard indoor și chiar dacă nu trimite mulți ași, servește foarte bine plasat și își pierde greu serviciul. Văd o victorie în 2 seturi fără prelungiri.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Laslo Djere vs Andrey Rublev
Pronostic:
Sub 21.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro