Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

Superbet

Chindia Târgoviște și Rapid București închid etapa cu numărul 12 din SuperLigă astăzi, de la ora 21:00. Chindia Târgoviște este ultima clasată în Superligă, singura formație fără victorie până în acest punct al sezonului. A strâns doar 3 puncte în 10 partide, așa că antrenorul Adrian Mihalcea a fost înlocuit cu Toni Petrea. Problema este însă la nivelul lotului, unul modest, penultimul ca valoare din campionat. Dâmbovițenii vin și după un meci care i-a consumat fizic în play-off-ul Cupei României, o victorie chinuită cu CSA Steaua, scor 2-1. 

Rapid are un sezon cum sperau doar cei mai optimiști suporteri. A strâns 24 de puncte în 11 runde, iar o victorie astăzi ar însemna egalarea liderului Farul. Adrian Mutu a construit o echipă solidă, cu o defensivă experimentată condusă de Cristian Săpunaru. Căpitanul giuleștenilor este apt de joc astăzi, și-a ispășit etapa de suspendare în Cupa României, în victoria 3-0 cu CS Afumați. Conducerea a transferat oamenii potriviți în toate compartimentele, ultimul, în atac, fiind Kevin Luckassen. Acesta a debutat perfect, gol decisiv în Rapid - CS Mioveni. 

cota2.ro

• Rapid și Chindia s-au întâlnit de 3 ori sezonul trecut. Giuleștenii s-au impus o dată cu 1-0, celelalte două meciuri terminându-se la egalitate, 0-0 și 2-2

• Rapid are cea mai bună apărare din SuperLigă, doar 6 goluri încasate în 11 partide

• Chindia are cea mai slabă defensivă din campionat, 18 goluri încasate în 10 partide

• Rapid are al 4-lea cel mai valoros lot din SuperLigă, cotat la 17.52 milioane de euro. Chindia este cotată la 7.38 milioane.

Pe Superbet, cota pentru Egal - Pariul se rambursează (DNB) Rapid este @1.53. 

--------------------

Hellas Verona și Udinese se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 8 din Serie A. Verona, surpriza plăcută a sezonului trecut din Serie A, a scăzut drastic nivelul din cauza mutărilor din vară. Nu a reușit să îl păstreze pe antrenorul Igor Tudor, l-a pierdut și pe golgeterul Giovanni Simeone, iar acum se chinuie în subsolul clasamentului. A obținut doar 5 puncte în primele 7 runde și ocupă penultima poziție, una retrogradabilă. 

În cazul lui Udinese, progresul este unul evident. Instalarea lui Andrea Sottil pe bancă și cele 47 de milioane de euro investite în transferuri au dus formația de pe Dacia Arena în elita Italiei. Cu 16 puncte obținute în 7 partide, Udinese ocupă provizoriu locul 5. O victorie astăzi ar duce-o pe podium, la un punct în spatele liderului. 

• 15-7 este golaverajul lui Udinese în primele 7 runde. Verona a înscris 6 goluri și a încasat 13

• Udinese a marcat cel puțin două goluri în fiecare deplasare din acest sezon

• 13.57 ocazii de gol/meci și-a creat Udinese în acest sezon. Verona este net inferioară, 11.43 oportunități/partidă

• Udinese este lider detașat în clasamentul eficienței din Serie A. 50% dintre șuturile expediate pe poartă au fost transformate în goluri. 

Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate sau victoria lui Udinese (X2) este @1.40. 

PROIECT PIRAMIDA

Am jucat acest pariu în treapta 4 a îndrăgitului proiect PIRAMIDA unde am mizat 2% din bugetul meu lunar de pariere pe pariul 1, miză pe care am retras-o după câștigarea pariului 3, iar acum voi miza pe pariul 4 tot profitul acumulat. Vă invit să fiți cumpătați cu mizele și să îmi respectați indicațiile de staking plan.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia vs Rapid
Pronostic:
Rapid DNB
Cota
1.53
Verona vs Udinese
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Cota finala: 2.14
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro