Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

BETFAIR SPORTSBOOK

Avem săptămână cu meciuri din cupele europene, așa că dacă e marți, atunci e Liga Campionilor. Pentru biletul de azi am încercat să reperăm două favorite de la distanță și să încercăm să alegem un pariu pro-gazde în zona de pauză/final.

Bayern Munchen - Plzen și Liverpool - Rangers sunt două dintre duelurile de azi care par destul de dezechilibrate și se încadrează în tiparul dorit de noi pentru acest bilet.

cota2.ro

BAYERN MUNCHEN - PLZEN (19:45) - Bayern e liderul la zi al grupei C din Liga Campionilor. Bavarezii au punctaj maximum după primele două runde, grație succeselor cu echipele mai grele din grupă: 2-0 cu Inter și 2-0 cu Barcelona. Acum, la Munchen vine Plzen, echipă care a încasat deja 7 goluri în primele două etape, iar, în mod normal, ar trebui să vorbim doar despre cât de multe goluri va marca azi Bayern.

Cele două echipe s-au mai întâlnit, tot în Liga Campionilor și tot în grupe, în sezonul 2013/2014. Nemții luau 6 puncte după un 5-0 spectaculos la Munchen și o victorie la limită în Cehia, scor 1-0.

  • Bayern vine la acest duel tot după un joc pe teren propriu: succes cu 4-0 în fața ”aspirinelor” de la Bayer Leverkusen.

LIVERPOOL - RANGERS (22:00) - Liverpool se chinuie teribil în acest sezon, atât în meciurile din Premier League cât și în zona de UEFA Champions League. ”Cormoranii” au doar 3 puncte după primele două etape din Ligă: înfrângere la scor cu Napoli, 1-4, și victorie la limită cu Ajax, 2-1. Acum, trupa lui Jurgen Klopp întâlnește cenușăreasa grupei A. Rangers n-a marcat niciun gol în primele două etape, ba chiar s-a făcut de râs în ambele dueluri: 0-4 cu Ajax și 0-3 cu Napoli.

Liverpool a jucat tot acasă înaintea duelului din Liga Campionilor, dar n-a fost cu noroc. Pe Anfield, ”cormoranii” au bifat un 3-3 cu Brighton, asta după ce ”pescărușii” au condus cu 2-0, Liverpool a revenit la 3-2, dar oaspeții au avut forța să înscrie și cel de-al treilea gol.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bayern Munchen vs Plzen
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.32
Liverpool vs Rangers
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.55
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro